Передний бампер. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Передний бампер. |
![]() ![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 260 Регистрация: 7.11.2007 Пользователь №: 61 Из: Киев. Ново-Беличи. Авто: 11183, 1.6, Седан. Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Доброго Вам времени суток.
Вопрос такого рода. Произвожу замену переднего бампера, есть два варианта: поставить оригинальный либо не оригинальный. Разница в цене 550 грн. Если кто нибудь сталкивался сподобным вопросом, поделитесь опытом. Есть ли смысл в оригинальном бампере или нет. -------------------- Часы, проведенные человеком на рыбалке – Богом в счет жизни, не записываються! http://unitek.rybalka.com/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Була в мене потреба в заміні переднього бампера. І мав я можливість порівняти, потримати в руках такий бампер як на фото вище (підмучений під Пріоровський) і наш оригінальний. Так от наш оригінальний:
1.З товстішої пластмаси. 2.Сильніший на скручування. 3.Не крутить на сонці. 3.Сам пластик трохи відрізняється, по складу компонентів, тобто оригінальний більш капроновий. 4.Сам продавець радив брати оригінальний, якщо машина не на продаж, бо його при невеликому ударі важче розбити ніж "Аля Пріора". Тому я взяв оригінальний і не шкодую. UNITEK раджу тобі бути обережним на рахунок дрібних ударів і не залишай машину на палючому сонці.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 20.6.2025, 2:31 |