аккумуляторы, выбор и отзывы |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
аккумуляторы, выбор и отзывы |
![]() ![]()
|
|
![]() Старичок ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.939 Регистрация: 30.10.2007 Из: Пользователь №: 15 Из: Kharkiv Авто: Lada 11183 Sedan 104 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
У меня стоковый Подольский. Сегодня подвёл меня
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
За три роки експлуатації , жодного разу не заряджав акум поза автомобілем....
На нуль садив його разів 4... всі за останні пів року.... 1) Вийшов з ладу генератор..... і я успішно за добу (поки шукав майстрів) посадив акум. 2) Поїздка на 10 днів , машина в гаражі , МОРДА в магнітофоні...... на нуль.... )) 3) Знов морда магнітофону, поставив на день в гараж, але стоянка затягнулась як результат (шукав донора) 4) Буквально 2 дні назад (з дурості) увімкнув габарити і крутився біля гаража, більш ніж через годину помітив що разом із габаритами горять і протитуманні фари (не питайте як це їх не побачив, сам не знаю )))) словом всього лиш за годину, протитуманки посадили мені мого "дідуся" трьорічного. Впринципі до покупки вже готовий, але не спішу - чекаю зиму щоб переконатись у правильностірішення. П.С. В середину заглядаю регулярно, постійно доливаю дистильовану воду (при потребі) , а недавно навіть виміряв плотність, і додав електроліту. отак... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 31.7.2025, 23:24 |