ДАІ підстерігає., Проблемні місця у Львові. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
ДАІ підстерігає., Проблемні місця у Львові. |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 651 Регистрация: 19.12.2007 Пользователь №: 212 Из: Львов Авто: 11194 1,4 16V Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Поворот с ул. Липинського на ул.Бетховина, если ехать от кольца Б.Хмельницкого. Между ДСО и Днистер-Авто, перекресток со светофором. 50м до перекрестка стоит знак "Движение прямо", его очень легко не заметить, разметки нет. На ул.Бетховина - ДАІ.
Сегодня невнимательность обошлась мне в 300 грн. Удачи на дорогах!
Прикрепленные файлы
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Вул. Широка на Левандівці навпроти базару, висять камери над пішохідними переходами. Карту намалюю, пізніше.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Вул. Широка на Левандівці навпроти базару, висять камери над пішохідними переходами. Дякуємо!!! Ну да, це логічно, там обмеження 40, ментів ніколи там не буває, тому зазвичай там носяться більше ніж 59!!!! Але по великому рахунку то фігня ті висячі камери їх буде дуже мало + скоро про них всі будуть знати-де притормозити а де можна гнати! Набагато страшніше це коли просто стоїть ментовська а може і гражданська машина а там сидить мент і просто фоткає , я таких ситуацій по Львову бачив ну дуже багато, для прикладу: я думаю вже майже всі встугли потримати фотку своєї або чужої машини в руках і може замітили -якщо фоткається стаціонарною камерою зверху то на фотці видно що "фотограф " був трошики над машиною, а ті фотографії що попадалися мені в руки то там ракурс зйомки був зовсім не зверху!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19.6.2025, 7:09 |