Полная версия этой страницы:
ДАІ підстерігає.
Поворот с ул. Липинського на ул.Бетховина, если ехать от кольца Б.Хмельницкого. Между ДСО и Днистер-Авто, перекресток со светофором. 50м до перекрестка стоит знак "Движение прямо", его очень легко не заметить, разметки нет. На ул.Бетховина - ДАІ.
Сегодня невнимательность обошлась мне в 300 грн.
Удачи на дорогах!
scorpion_vp
10.1.2009, 16:30
Доповнюю тему. Перехресток Городоцька-Чорновола-Свободи за Оперним театром зробили круговий рух проти год стрілки. Зі сторони Привокзальної, Городоцька - ГОЛОВНА.
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаЗелена стрілка - головна.
mastergid
10.1.2009, 18:34
Тема дуже доречна і ще було б добре написати де у Львові стоять камери швидкості і де постійно чи регулярно цинкує наше доблесне ДАІ. Навіть помічати на карті.
mastergid
10.1.2009, 20:44
Вони від СНІДу не помруть
Скорпіон!!! Мушу тебе виправити..... Поворот на вулицю СТАРОМІСЬКУ !!!!!ДРУГОРЯДНИЙ!!!!!! Головна тіки прямо......
тема камер нираскрыта!
многие видели на столбах ЖДпереездов какие то 5л бутыля, подозревают, что камеры.
Цитата(afa14 @ 14.1.2009, 13:30)

тема камер нираскрыта!
многие видели на столбах ЖДпереездов какие то 5л бутыля, подозревают, что камеры.
Наверное то такой себе антивандальный термокожух
scorpion_vp
14.1.2009, 23:54
Цитата(Shyma @ 12.1.2009, 19:31)

Скорпіон!!! Мушу тебе виправити..... Поворот на вулицю СТАРОМІСЬКУ !!!!!ДРУГОРЯДНИЙ!!!!!! Головна тіки прямо......
Shyma, погоджуюсь, недогледів.
Цитата(afa14 @ 14.1.2009, 13:30)

тема камер нираскрыта!
Ось вам фотокамера з радаром. В авто сидить 2 гайця, не чіпають нікого, але фотографують всіх хто перевищив швидкість.
Там знак 40.
Нажмите для просмотра прикрепленного файлаЦитата(afa14 @ 14.1.2009, 13:30)

Стоять вже давно, на автоматично регульованих ЖД переїздах. Вмикаються і записують під час закриття шлахбаума, або при вмиканні червоного світлофора на ЖД переїзді
Цитата(ValKON @ 14.1.2009, 14:11)

Наверное то такой себе антивандальный термокожух

+ захищає від примх погоди.
на Стрийской менты стоят приимущественно в "рабочее" время.
чтоб просто фоткали, такого не видел. честно останавливают и выписывают протокол.
scorpion_vp
15.1.2009, 22:23
Цитата(afa14 @ 15.1.2009, 16:52)

на Стрийской менты стоят приимущественно в "рабочее" время.
чтоб просто фоткали, такого не видел. честно останавливают и выписывают протокол.
Ню-ню. Попробуй з перехрестка рвани більше дозволених 59км/год, і будеш мати фото на згадку з датою, часом, швидкістю і номером свого авто.
А стоять вони, коли на дворі світло, щоб номера було на фото видно.
І ще, де ти бачив, щоб в нас "чесно" зупиняли і виписували протокол?
Пізніше продовжу розмальовувати

карти.
Вчера и сегодня видел. Живу в этом районе.
Вопрос знатокам:
доказательством для вынесения приговора без участия нарушителя является только устройства автоматической фото/видео фиксации.
Другими словами, как гаець докажет, что авто ехало 65км/ч там, где ограничение 40? С таким же успехом можно переехать 300м дальше к автовокзалу за перекресток на онкобольницу. Зак 40 там не действует. И фоткать там.
Цей прилад, показує одразу дату, номер авто, і швидкість з якою він їхав!!!
scorpion_vp
17.1.2009, 19:06
Цитата(afa14 @ 16.1.2009, 22:32)

Вчера и сегодня видел. Живу в этом районе.
Вопрос знатокам:
доказательством для вынесения приговора без участия нарушителя является только устройства автоматической фото/видео фиксации.
Другими словами, как гаець докажет, что авто ехало 65км/ч там, где ограничение 40? С таким же успехом можно переехать 300м дальше к автовокзалу за перекресток на онкобольницу. Зак 40 там не действует. И фоткать там.
Подивись сюди .
Цитата(scorpion_vp @ 17.1.2009, 19:06)

"Візир". Це відеокамера з радаром у одному приладі.
http://www.skifltd.com.ua/radar/4/
mastergid
19.1.2009, 22:00
стоїть ВІзир на Пасічній внизу в лобжинці сіра Ауді знімає в напрямку від Майорівки
Також є інформація що стоїть машинка з Візиром по вулиці Княгині Ольги, якщо їхати від Володимира Великого до центру... там одні знаки 40. Так от десь по правій стороні є магазин автозапчастин до МЕрседес, от і десь в тому районі стоять!
mastergid
20.1.2009, 18:08
Так є таке діло на 2112 зеленій і АУДІ стоять постійно.
scorpion_vp
20.1.2009, 22:44
Малюйте на карті, бо так важко зорієнтуватись!
Цитата(Shyma @ 20.1.2009, 10:01)

Також є інформація що стоїть машинка з Візиром по вулиці Княгині Ольги, якщо їхати від Володимира Великого до центру... там одні знаки 40. Так от десь по правій стороні є магазин автозапчастин до МЕрседес, от і десь в тому районі стоять!
так-так, саме так!
scorpion_vp
26.1.2009, 21:03
Чув, що на Сихівському мості(зі сторони Нового Львова) поставили камери. Якщо хтось бачив підтвердіть інформацію.
Василь, ти тепер з новим антирадаром - якщо стоять камери - антирадар повинен пищати...
повинен.
как работает автоматическая камера?
сигнал на запись подается как сумма от нескольких датчиков. например: зелтый и красный свет светофора + сигнал от радара, который ловит пересечение автомобилем какой либо линии.
посему все камеры имеют радары. только с очень маленькой дальностью. как правило засекаются уже на самом перекрестке.
камеры, работающие на скорость, засечь элементарно. радар там включен всегда. более того, там два радара.
scorpion_vp
22.2.2009, 10:52
Сьогодні по ТВ офіційно сказали, що у Львові працюють три Візира.
Gudinishe
22.2.2009, 15:29
Блін, замахали вже ті менти........жити не дадуть......мене вчора наглим чином влупили на 340..... А мій знайомий недавно за 4 дня накатав по камерам(не у Львові) на 2 з гачком тисячі...... !!!!!
scorpion_vp
24.2.2009, 1:21
Цитата(Shyma @ 22.2.2009, 11:01)

а де не сказали?? ))
Ну в різних місцях. Там де 40 або 60 по прямій перевищити можна. Пасічна, Стрийська, Кн.Ольги, Хуторівка.
Gudinishe
24.2.2009, 9:48
Цитата(Shyma @ 22.2.2009, 23:32)

а де влупили??
На кульпарківській, біля дурки....але вони мене без камери фіксували

!!!
Добавлено:Цитата(scorpion_vp @ 24.2.2009, 1:21)

Ну в різних місцях. Там де 40 або 60 по прямій перевищити можна. Пасічна, Стрийська, Кн.Ольги, Хуторівка.
Я чув що на стрийській , біля монументу слави, там де той великий пішоходний перехід!
Вчора мав "радість" надивитись на візира......Вияволось що в мене дуже фотогігеєнічна машинка
Gudinishe
2.3.2009, 10:59
80...менше пси не хотіли і все, але хоч без протокола....., а так невелике перевищення коштує 340!!!!!!!
Вичислили точно де на Стрийскій є візир- десь в районі 200 номеру , там як раз обмеження 40 !
Цитата(Gudinishe @ 2.3.2009, 10:59)

80...менше пси не хотіли і все, але хоч без протокола....., а так невелике перевищення коштує 340!!!!!!!
Вичислили точно де на Стрийскій є візир- десь в районі 200 номеру , там як раз обмеження 40 !
Вони ж не можуть стерти фоток з картки!
Щоб тільки їх пізніше поштою не вислали...
Gudinishe
2.3.2009, 19:18
Цитата(yurko @ 2.3.2009, 11:18)

Вони ж не можуть стерти фоток з картки!
Щоб тільки їх пізніше поштою не вислали...
Це було відео, а так наскільки я чув, що все нормально стирається, просто деякі "тіпа" не вміють, а деякі просто не хочуть..... Я думаю що до протокола не дойде......бо в них там такий конвеєр був що вони"бідні " аж зашивалися
Gudinishe
11.3.2009, 1:23
Народ ніхто не чув про нову постанову нашого любого КМ.... Кажуть мають відмінити всі обмеження в 40км/г по місту, обмеження мають діяти тільки в разі ремонтних робіт!!!
scorpion_vp
11.3.2009, 20:41
Цитата(Gudinishe @ 11.3.2009, 1:23)

Народ ніхто не чув про нову постанову нашого любого КМ.... Кажуть мають відмінити всі обмеження в 40км/г по місту, обмеження мають діяти тільки в разі ремонтних робіт!!!
Читай.
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=2302Привіт нашому доблесному

"ДАЙ"

.
Gudinishe
13.3.2009, 19:48
Мерсі!!!!!

!!! Але ті падли все одно щось придумують, як з людей гроші стягувати!!!!!
scorpion_vp
13.3.2009, 23:14
Вул. Широка на Левандівці навпроти базару, висять камери над пішохідними переходами. Карту намалюю, пізніше.
Gudinishe
14.3.2009, 10:51
Цитата(scorpion_vp @ 14.3.2009, 0:14)

Вул. Широка на Левандівці навпроти базару, висять камери над пішохідними переходами.
Дякуємо!!! Ну да, це логічно, там обмеження 40, ментів ніколи там не буває, тому зазвичай там носяться більше ніж 59!!!! Але по великому рахунку то фігня ті висячі камери їх буде дуже мало + скоро про них всі будуть знати-де притормозити а де можна гнати! Набагато страшніше це коли просто стоїть ментовська а може і гражданська машина а там сидить мент і просто фоткає , я таких ситуацій по Львову бачив ну дуже багато, для прикладу: я думаю вже майже всі встугли потримати фотку своєї або чужої машини в руках і може замітили -якщо фоткається стаціонарною камерою зверху то на фотці видно що "фотограф " був трошики над машиною, а ті фотографії що попадалися мені в руки то там ракурс зйомки був зовсім не зверху!!!!!
Gudinishe
19.3.2009, 1:26
scorpion_vp
12.5.2009, 8:40
Цитата(scorpion_vp @ 14.3.2009, 0:14)

Вул. Широка на Левандівці навпроти базару, висять камери над пішохідними переходами. Карту намалюю, пізніше.
Інформація не підтвердилась. Там просто стоять знаки 40 з двох сторін напроти базару. Камер поки що нема.
Gudinishe
12.5.2009, 21:28
Цитата(scorpion_vp @ 12.5.2009, 9:40)

Інформація не підтвердилась. Там просто стоять знаки 40 з двох сторін напроти базару. Камер поки що нема.
Камер походу ніде по місту нема - ПДАІ просто і тупо фоткають із машин, при тому частіше всього із звичайних "гражданских" (хочу чув що вони не мають права такого робити) !
Добавлено:Трохи не в тему... Але я давно такого не бачив! Сьогодні на городоцькій перед заїздом на великий міст, якщо рухатись із центру, менти доганяли 99 із неадекватним водієм(він був п`яним) то вони щоб не випустити його на міст (щоб він там нічого не начудив) загнали його на клумбу з`їзду з моста-шоу було ефектне! Мужик ледве вивалився з машини- на ногах практично не стояв!
P.S. Зазвичай із-за таких долба***ів(я про п`яних за рульом) страждають невинні люди!!!!!
Минулого тижня бачив, як ДАЙшник з візиром ходив по вул.Мазепи та фоткав "на пам'ять" всі авто, які були припарковані на зупинках громадського транспорту (в "кишеньках").
Так що не порушуйте!
ekvilibrium
15.5.2009, 11:21
Santjago
13.6.2009, 13:23
Всім хто їде в Тернопіль - на багатополосних трасах поза населеними пунктами чаргують ДАЇ - рухайтесь тільки правим рядом, ВІЗИР відмінили так вони за полосу взялись
scorpion_vp
13.6.2009, 21:42
Дякую за інфу про рядність, скоро поїду в ті краї. Доречі чому це Візир відмінили?
Цитата
Дякую за інфу про рядність, скоро поїду в ті краї. Доречі чому це Візир відмінили?
Визирь действительно отменили ...
интересовался лично у ГАИшника,вчера ....
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.