Компресія. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Компресія. |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 27.8.2008 Пользователь №: 1.490 Из: м.Львів Авто: Лада Калина 1118 1,6 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Забув написати що компресію я міряв...В першому 12, други і третій десь 11, а четвертий 10 з чимось там...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
скажу тобі так.... я теж довго мучився з цим питанням і поїхав на гарантію, відрегулював клапана, заплатив 100 грн(при тому звук двигуна мені не подобався). Через деякий час поїхав до свого майстра, який після діагностики сказав що половина клапанів була не відрегульована. Заплатив йому ще 60 грн. Виїхав з нормальним звуком двигуна і довольний досі. Вибирати тобі.
Добавлено: ТОбто вийшло так : я відрегулював клапана на сервісі.... а потім перерегулював у майстра. Але про це я їм не сказав, тобто вони думають що класно регульнли мені клапана... ая просто попав у 160 грн. за регулювання ))))))) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 3.8.2025, 17:42 |