Радар-детектори. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Радар-детектори. |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 451 Регистрация: 8.1.2008 Из: Фастов Пользователь №: 265 Из: Фастов, ул. Правды 36/2 Авто: Калина седан, 1.6 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Собрался купить себе антирадар так как ежедневно катаюсь по одесской трасе! Кто слышал какие из них лутше или пользовался пишите!
Сообщение отредактировал scorpion_vp - 29.1.2009, 22:29
Причина редактирования: Назва теми не відповідала змісту.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Отже про Wistler XTR 190 суто мої враження з точки зору користувача. Радар-детектор (РД) в авто є досить корисним.
Плюси 190-го: 1.Працює від акумуляторів - енергонезалежний!(зберігаються всі налаштування) - не торчать зайві дроти по панелі. 2.Відносно старого детектора швидкість виявлення хвиль на 2 порядки вища - порівнював з SAVERом. 3.Виявляє майже всі Радари ДАЙ. 4.Має багато додаткових корисних функцій, типу приглушення звуку, пониження яркості, антисон!, що для мене важливо(частенько їжджу втомлений) і тд. 5.Швидкоз"ємний кронштейн. 6.Можна відключити Х-режим оскільки на даний час він стає неактуальний. 7.За тиждень 3 рази ловив радари ДАЙ, про що я був попереджений ще за 0,6-1,5км залежно від пейзажу, хоча швидкісний режим тепер стараюсь не порушувати. Серед багатьох плюсів є і мінуси: 1 В місті і по трасі ловить всі датчики на автоматичних дверях супермаркетів і АЗС - але я вже на 99.5% відрізняю такі помилкові спрацювання по звуку ![]() 2.Вага 260 гр з акумами - важкенький - на ямах трохи ним труханить на присосках. В загальному, на мою думку, річ відповідає своїй ціні і функціям. Буду продовжувати тестувати і доповнювати свої враження. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10.8.2025, 15:03 |