Для любителів extreme life, пропоную.... |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Для любителів extreme life, пропоную.... |
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Киевляне Сообщений: 195 Регистрация: 15.1.2008 Из: Киев Пользователь №: 295 Из: пл. Ленинградская Авто: ВАЗ 11193 Хетчбечек Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Хтось прочитавши цю пропозицію скаже, немає людині чим зайнятись, або шо за фігня... але я сподіваюсь, що знайдутся і ті хто погодится. Адже визнайте, без екстремальних відчуттів, без заряду адреналіну в кров, наше життя є немовним (принаймні для справжніх чоловіків). Звичайно ми клуб автомобілістів, та доцілніше було б пропонувати захід пов"язаний з автомобільним екстрімом, але я вважаю що якщо ризикувати то своїм життям, а не життям оточуючих (тим паче своїми коханими, улюблненими і неповторними... Калинками).
Тому прпоную, для справжніх чоловіків, які зможуть довести самі собі що вони все ж чоловіки. або можливо і для жінок які не відносять себе до стереотипу слабкої статі СТРИБНУТИ З ПАРАШЮТОМ (для супер екстремалів, без парашюту ![]() Якщо хтось це вже робив, пропоую поділитись враженнями, та допомогти з вибором місця, або просто спробувати відмовити (це навіть цікавіше, піти на перекір порад інших та вчинити по своєму). Загалом ця пропозиція для тих, хто згоден шкодувати про те, що зробив, ніж про те чого не зробив!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 683 Регистрация: 26.3.2008 Из: Киев, иногда Одесса Пользователь №: 620 Из: г. Киев, Оболонь, а теперь Виноградарь Авто: Nissan Interstar,2,5DCI,Мазда 323F,Пежо 301, ЗАЗ-965 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
При чём тут прыжок к самоутверждению???
Я считаю что любовь к небу и в особенности к парашюту это призвание, и чайников которые просто платят за удовольствие не касается!!!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Киевляне Сообщений: 195 Регистрация: 15.1.2008 Из: Киев Пользователь №: 295 Из: пл. Ленинградская Авто: ВАЗ 11193 Хетчбечек Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
При чём тут прыжок к самоутверждению??? Я считаю что любовь к небу и в особенности к парашюту это призвание, и чайников которые просто платят за удовольствие не касается!!!! Скажи, а у тебе є машина, ти її любиш, а отримав ти права будучі АСом керування? Чи можливо твоя машина тобі дісталась просто так, чи ти її купив? Стверджувати про те, що "Чайникам" непотрібно щось пробувати смахує на спробу твого самоствердження за рахунок приниження інших. Хіба справжні чоловіки так роблять? ![]() На рахунок самоствердження, так сподіваюсь що ти погодишся, що якщо людина переступає через особисті страши, робить зусилля над собою і перемагає, то навіть стрибок з парашютом є самоствердження для певної категорії людей. І на рахунок того що платять, ти знаєш як людина безкоштовно може прийти в авіаклуб та сказати, я хочу стрибнути.... що тобі скажуть? Тому: 1) твоє звернення до "чайників"не сприймається 2) за гроші думаю і сам зрозумів! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 26.6.2025, 22:34 |