Дросельний вузол, Некоректна робота дросельного вузла |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Дросельний вузол, Некоректна робота дросельного вузла |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 32 Регистрация: 4.11.2011 Пользователь №: 11.214 Из: Ivano-Frankivsk Авто: LADA KALINA 1118 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Доброго дня всім! В мене виникла така проблема зараз опишу все в деталях. Спочатку ВАЗ-2118 1.6 8 кл. почала погано заводитись думав пройде ну ні проблема є до сьогодні заводиться за 5-6 разом і то треба крутити стартером. З часом почали плавати оберти та глохнути в пробці виникало враження що мотор вилетить поміняв РХХ все стало на своє місце крім заведення машини. А зараз взагалі проблема виїхав за місто і загорівся чек я скинув клему і обновив БК назад машина просто наїхала на акселератор взагалі не реагувала і їхала ривками ледве доїхав в гараж, там три дні щось ковирявся машина поїхала в чому була проблем не знаю підключали до комп'ютера сканували все добре. Цього тижня вирішив собі купити Адаптер ELM 327 по блутуз сканував різними програмами все добре крім дросельного вузла коли машина заглушена показує що дросельна заслонка відкрита на 12,1 % коли заводиш на холостих так само показує і от самий більший прикол даєш газу показує відкриття максимум 21 %, я зняв патрубок і подивився фактично дросель закритий повністю газ в підлогу дросель відкривається повністю, думав що датчик здох поїхав купив датчик безконтактний фірми ВТН поставив його ще гірше взагалі не заводиться поставив старий за 5 разом завів порадьте щось що робити компютер Bosh 7.9.7 євро 3.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 6.581 Регистрация: 20.12.2007 Из: Киев, Отрадный Пользователь №: 216 Из: Киев Авто: ВАЗ 11183 Совиньон Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Majkl, попробуй завести с отсоединенной фишкой ДПДЗ. По идеи мотор должен завестись и чек загореться, но приемистость должна быть. Если холодный мотор, то обороты ХХ будут выше 1500, если горячий - 800.
Отпиши. |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 32 Регистрация: 4.11.2011 Пользователь №: 11.214 Из: Ivano-Frankivsk Авто: LADA KALINA 1118 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Majkl, попробуй завести с отсоединенной фишкой ДПДЗ. По идеи мотор должен завестись и чек загореться, но приемистость должна быть. Если холодный мотор, то обороты ХХ будут выше 1500, если горячий - 800. Отпиши. Я пробував вона взагалі спочатку не заводилась потім завелась секунд 10 попрацювала нормально потім почала дьоргатись і заглохла я пробував декілька разів! Добавлено: Ще в мене таке питання може хтось знає як скинути настройки ЭБУ bosch 7.9.7 кажуть що даний компютер самонавчаючий??? |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 6.581 Регистрация: 20.12.2007 Из: Киев, Отрадный Пользователь №: 216 Из: Киев Авто: ВАЗ 11183 Совиньон Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Majkl, попробуй завести с отсоединенной фишкой ДПДЗ. По идеи мотор должен завестись и чек загореться, но приемистость должна быть. Если холодный мотор, то обороты ХХ будут выше 1500, если горячий - 800. Отпиши. Я пробував вона взагалі спочатку не заводилась потім завелась секунд 10 попрацювала нормально потім почала дьоргатись і заглохла я пробував декілька разів! Если контроллер не залит, то меня наводит на мысль расход воздуха мимо ДМРВ (подсос) или умирание самого ДМРВ (занижение расхода, обеднение смеси как следствие). Но это ведь только предположение. Пробуй завести с отключенной фишкой ДМРВ. Посмотри на внутренности контроллера (на предмет наличия характерного налета от тосола). Добавлено: Ще в мене таке питання може хтось знає як скинути настройки ЭБУ bosch 7.9.7 кажуть що даний компютер самонавчаючий??? Отсоединить клемму аккумулятора (полностью обесточить авто). |
|
|
![]()
|
|
Если контроллер не залит, то меня наводит на мысль расход воздуха мимо ДМРВ (подсос) или умирание самого ДМРВ (занижение расхода, обеднение смеси как следствие). Но это ведь только предположение. Пробуй завести с отключенной фишкой ДМРВ. Посмотри на внутренности контроллера (на предмет наличия характерного налета от тосола). В мене росхід навпаки збільшився машина 2009 року пробіг 33 тис. Я зрозумів подивитись на ЕБУ (контроллер) так? як перевірити ДМРВ |
|
|
![]()
|
|
В мене росхід навпаки збільшився машина 2009 року пробіг 33 тис. Я зрозумів подивитись на ЕБУ (контроллер) так? як перевірити ДМРВ Я там в контексте имел ввиду расход воздуха через ДМРВ, а не расход бензина. Добавлено: Ще один нюанс який хочу вияснити коли їду на будь якій передачі і включаю нейтральну передачу, а БК включений на миттевий росхід палива то в мене миттевий росхід піднімається до 19,9 л а потім появляються ---, це в всіх так чи це в мене такий глюк??? "---" по мгновенному расходу на стоячей машине это норма, если на едущей - то вопрос, ... , но к тому что машина глохнет копм в приборке отношения не имеет. |
|
|
![]()
|
|
"---" по мгновенному расходу на стоячей машине это норма, если на едущей - то вопрос, ... , но к тому что машина глохнет копм в приборке отношения не имеет.
Я розумію що це відношення не має Ви напевно мене неправильно зрозуміли коли котишся на нейтральній передачі росхід збільшується до 19,9 і через декілька секунд появляються --- Добавлено: Багато цінних порад написали але чому в мене дросельна заслонка не відкривається більше ніж 21 % немає. В виду того, что ты уверен в ДПДЗ (описывал замену на новый, но я бы еще у кого-то снял и подкинул точно рабочий), то там далее все идет в контроллер и траблы нужно искать в самом контроллере. Но может быть еще программа некорректно отображает информацию. Т.е. там может быть все нормально. Опять же только подключившись к другой Калине можно исключить насчет программы. Пробував різними програмами всі показують одинаково а коли відключаю шлейф від ДПДЗ то показує що відкрита на 100% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 1:13 |