Прокладка ГБЦ |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Прокладка ГБЦ |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 39 Регистрация: 15.10.2011 Пользователь №: 11.059 Из: Львівська обл. м.Броди Авто: Ваз 211183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Доброї ночі
Ситуація така, з під головки блоку "сочиться" тосол пока доливаю тосол,назбирав рублів,тре міняти...(тосол в иотор не пішов,тільки жене наружу) сам я з Львівської обл., зайшов в магазин,прошу прокладку до калини 1.6 8 кл. ніде по місту нема...можна заказати з ціни я прозрів,240 грн!!! думаю ладно...як ніде нема,заказав,непривезли,нема на складі...сказали шо вроді мае підійти від вісімки 1.5 об"єм...я з того всього поїхав до львова на авторинок...всі продавці запевняють шо від вісімки 1.5 підходить,бо в калини 1.6 тільки завдяки колектору...прокладка обійшлась в 40 грн.. Завтра їду до майстра...хз,норм та прокладка чине....шоб я небігав по магазинах...хто з тим стикався..підкажіть!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 112 Регистрация: 1.2.2010 Пользователь №: 5.662 Из: Харьков. Н/Д Авто: ВАЗ-11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Пробежал 80 с копейками тыс. км. и решил поменять прокладку ГБЦ. Прокладку купил (на ЛОСКе 150 грн. металлическая, со слов продавца белорусская. Кстати "Бош" продавали по 80 грн)). Подскажите какие еще необходимы расходники. Может стоит сразу поменять прокладку клапанной крышки и штанов? Нужно ли болты ГБЦ новые брать?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 11:30 |