Тюнинх салона |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Тюнинх салона |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.447 Регистрация: 11.3.2012 Пользователь №: 12.144 Из: Кременчуг Авто: Лада Калина хэтчбек Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Такой вопрос - кто-нибудь красил пластиковые панели салона?
В калинах ставят дешевый пластик, так ко всему прочему мне еще достался светлосерого цвета. Возникла мисль снять и покрасить тоннель (что между водителем и пассажиром), например, в темносерый (черный наверно будет слишком мрачным цветом). Опыт, фото есть? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 Регистрация: 3.11.2010 Из: Лівів Пользователь №: 8.070 Из: Thyssen підар Авто: Thyssen підар Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
в принципі першу ніч тримав під пресом не допомогло. відклеюється тільки в цих місцях і то як собі хоче. Клей хапає дуже добре. пробував відклеювати через 24 год тестову деталь, то дуже важко відклеювалося. Ну і коли лишній дермантін з дверок зрізав, теж він добре тримався, тягнути треба було дисить сильно, щоб його віддерти.
Якщо до понеділка будуть проблеми, то потім шпріцом зажену туди трохи рідкого клею, можливо момент або супер-клею думаю що має прихопити намертво. Тут є ще мій великий проїзд я поспішив і за швидко їх поставив на машину, ну дуже мене свербіло їх назад поставити. ДУмав що вже все, не буде відходити, поставив, ніч постояли і місцями дальше вздуваються. Але значно менше. Тряпочкою сильно ці місця протру, ніби пристало, ніби все гуд, пройде декілка годин і знову чуток вздується. -------------------- Слава Україні !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 1.8.2025, 11:27 |