Тюнинх салона |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Тюнинх салона |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.447 Регистрация: 11.3.2012 Пользователь №: 12.144 Из: Кременчуг Авто: Лада Калина хэтчбек Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Такой вопрос - кто-нибудь красил пластиковые панели салона?
В калинах ставят дешевый пластик, так ко всему прочему мне еще достался светлосерого цвета. Возникла мисль снять и покрасить тоннель (что между водителем и пассажиром), например, в темносерый (черный наверно будет слишком мрачным цветом). Опыт, фото есть? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 Регистрация: 3.11.2010 Из: Лівів Пользователь №: 8.070 Из: Thyssen підар Авто: Thyssen підар Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
фотки другої накладки і двох малих накладок:
Друга накладка вийшла значно краще, потихенько набиваю руку. ![]() Ці накладки взагалі вийшли акуратно ![]() В п"ятницю все поставив назад в машину, ось так вони виглядають в салоні.: ![]() ![]() ![]() ![]() фоткав практично зразу після встановлення, тому є трохи плям на ущільнувачі та на накладках В живу виглядає реально краще, а якщо ще їх поліроллю натерти, то вигляд ще краще. В понеділок-вівторок буду перетягувати накладки на зеркалах та додатковий стоп. Ще хочу перетягнути рульову колонку і тунель. А вже потім візьмуся за двері. З дверима поки що затягую, бо ще хочу зробити підсітку, ручки замінити на металічні, ...... щоб по 10 раз дверні карти не розбирати. Позавчора ще раз пішов в магазин докупити клею і заодно перещував увесь наявний вних товар. Дермантіни та такинини є різні і тянуться вони по різному, є такі що тянуться дуже добре в різні сторони, є такі що лишень тянуться добре в одну сторону, а є такі що майже не тянуться. Це треба враховувати при покупці матеріалу. "Слинився" я на шучну замшу, але мене відговорили, сказали, що швидко витереться, дермантін довговічніший. Хіба що алькатарою перетягувати, але вона дорожча від дермантіну і нібито гірше тягнеться. Запах від клею практично вивітрився, в салоні його практично не чути, правда зара не липень місяць, спеки не має. Прикупив собі підлокотник Китайська підробка під Armster ![]() В принципі нічого, став нормально, тільки прийшлося його саморізами прикрутити, Їздити з ним зручно, навіть не знаю як я стільки років їздив без підлокотника. Трошки гірше стало зашпилювати ремні і затягувати ручник, але це не смертельно. Хоч Китай, але зроблений досить акуратно і добротно, поки що все працює нормально і якщо по ньому не скакати і на нього не сідати, зламатися він не має. -------------------- Слава Україні !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 13:14 |