Тюнинх салона |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Тюнинх салона |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.447 Регистрация: 11.3.2012 Пользователь №: 12.144 Из: Кременчуг Авто: Лада Калина хэтчбек Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Такой вопрос - кто-нибудь красил пластиковые панели салона?
В калинах ставят дешевый пластик, так ко всему прочему мне еще достался светлосерого цвета. Возникла мисль снять и покрасить тоннель (что между водителем и пассажиром), например, в темносерый (черный наверно будет слишком мрачным цветом). Опыт, фото есть? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 Регистрация: 3.11.2010 Из: Лівів Пользователь №: 8.070 Из: Thyssen підар Авто: Thyssen підар Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
В принципі все вірно, але просто хочеться і все. Причому хочеться зробити самому ну і сімейний бюджет кусається.
Їздити на калині це вже "нищебродство". Як на мене, калина не та машина, щоб в її "тюнінг" вкладувати купу бабла. Цей тюнінг тут буде дивитися дуже не доречно і народ це не оцінить. Тюнінгований запор і то більше приверне увагу ніж "прокачана" калина. Хотів перетягнути руль шкірою, в нас такса в місцевих ательє 500-550 грн, про перетяжку дверей і торпеди, я вже не питався. Особисто мені чорний колір дуже подобається. Я б ще стелю в чорний колір перетягнув. Бачив таке на бесі, дуже мене поперло. Їздити з передніми стійками після проклейки чорним дермантіном мені стало комфортніше, вони не так кидаються в очі. Крім того світлий салон, як на мене, дуже не практичний. На рахунок дермантіну, він дійсно дешевий і вчитися перетягувати всі рекомендують починати саме з нього. З шкірою напорядок ваще працювати + ціна шкіри вища. Без досвіду брак і перерозхід матеріалу гарантовано. Крім того я вчуся перетягувати на деталях, які коштують копійки, їх на будь-якому шроті завалися, це не ходовий товар. Якщо щось напартачу, то за пару рублів куплю іншу накладку. Вчора зробив другу накладку, вийшло вже краще. Ще перетягнув дві маленькі накладки, вони взагалі виглядають як зроблені на заводі. Якщо комусь цікаво. можу і дальше описувати що і як, якщо ні ..... Могу копать, а могу не копать. -------------------- Слава Україні !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 19:08 |