Тюнинх салона |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Тюнинх салона |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.447 Регистрация: 11.3.2012 Пользователь №: 12.144 Из: Кременчуг Авто: Лада Калина хэтчбек Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Такой вопрос - кто-нибудь красил пластиковые панели салона?
В калинах ставят дешевый пластик, так ко всему прочему мне еще достался светлосерого цвета. Возникла мисль снять и покрасить тоннель (что между водителем и пассажиром), например, в темносерый (черный наверно будет слишком мрачным цветом). Опыт, фото есть? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 Регистрация: 3.11.2010 Из: Лівів Пользователь №: 8.070 Из: Thyssen підар Авто: Thyssen підар Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
Я свій салон почав перетягувати штучною шкірою. Купив автомобільного дермантіну, клей, фен і сьогодні для проби перетягнув накладки передніх стійок. Вийшло просто бомбезно. Я сам не очікував, що так буде класно виглядати. І робити в принципі не складно, дермантін досить класно лягає і тягнеться. Головне терпіння і мати купу часу. З мінусів - клей досить не кисло штиняє, треба робити в приміщенні з доброю вентиляцією або в гаражі.
В планах переягнути карти дверей із вставками ну і все що можна самому перетягнути, а там буде видно. Ціна питання: дермантін чорний 2,5 м/пог (Польща), дермантін червоний 1 м/пог (Польща), клей (типу момент) 1л - 248 грн Фен монтажний з регулятором температури - 220 грн. Кісточки, резинові шпателя, розчинник, кліпси, ніж ~ 40 грн. Дермантін має ширину 1.4 м -------------------- Слава Україні !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 31.7.2025, 15:07 |