Катализатор, Лучший способ избавиться от него |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Катализатор, Лучший способ избавиться от него |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 118 Регистрация: 4.11.2007 Пользователь №: 47 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
У меня приходит в негодность катализатор. Как выявили - копались под капотом, хорошенько погазовали - вырываются клубы выхлопного газа из под двигла. Стоим вв шоке. Повторяем, находим - при хорошем раскруте двигла выхлопные вырываются из под прокладки "выпускной коллектор - штаны". Катализатор не успевает все прогнать, видимо поплавился.
Что требуется - где и за сколько можно от него избавиться, что по поводу так называемого пламегасителя (стоит ли его ставить) и какие вообще ньюансы в этом вопросе. Заранее благодарю! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 251 Регистрация: 3.11.2010 Из: Лівів Пользователь №: 8.070 Из: Thyssen підар Авто: Thyssen підар Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
В суботу, поставили мені паука 4-1. Прокладку колектора я купив просту за 25 грн. Від металічної мене майстри та технарі відговорили. Коли зняли рідний каталоколектор, то там стояла металічна прокладка, майстер сказав, що її ставлять, бо через кат сильно гріється колектор, а коли поставити паука, то температури будуть значно меншими, і металічна прокладка там без потреби, хіба, що я надумаю прокачувати двигун, тоді треба ставити метал.
Паук став як рідний, нічого не доварювали, не доробляли, тільки дроти до лямди продовжив десь на 20 см. І ще ньоанс, коли знімати колектор чи паука, то треба зливати тосол. Робота зайняла десь 3-4 години. Двигун став чуток живіишим, краще став набирати обороти, таке враження, що під капотом 1.8 двигун стоїть. Звук гучнішим практично не став, змінилася його тональність, добавився бас, на слух став приємнішим. Під капотом тихіше чуток, ззаді голосніше. Як на мене запах вихлопу особливо не змінився, стало більше пари з вихлопом виходити. Десь на днях поїду на замір СО, міряв до зняття, тепер цікаво яке буде СО після зняття каталізатора. Просто є можливість "на халяву" поміряти. По розходу бензи нічого сказати не можу, бо ще мало наїздив. Покаюся трохи, буду бачити. Поки що я задоволений, а якщо ще і розхід зменшеться, то буде просто супер. -------------------- Слава Україні !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 14:53 |