Глючить РЕЛЕ поворотів, не миготить, падлюка... |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Глючить РЕЛЕ поворотів, не миготить, падлюка... |
![]()
|
|
![]() Дизайнер Клуба ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 1.107 Регистрация: 29.10.2007 Пользователь №: 5 Из: Киев, просп. Гагарина (Соцгород, Ленинградская площадь) Авто: Калина-2006 Седан (1,6), слива Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Їду-їду, вмикаю поворот, а він не блимає, а горить постійно. І так уже 4 дні. Вен сказав, що в даному випадку Раша=параша. Але маю надію на гарантійну СТО, оскільки грошенят немає зовсім.
Як зроблю - звітуватиму. Сообщение отредактировал ZZZ - 20.2.2008, 21:39
Причина редактирования: Змінив трохи назву теми.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Сьогодні також згоріло чергове реле, просто світило, не миготіло (жило місяць, рекорд для моєї автівки
![]() Поїхав на авторинок, побачив купи тих релюшок, але всі такі ж, як і мої попередні (я їх вже навіть на два типи розділив - "на 1 день" (9-12 грн), і "на місяць" (13-15 грн). Довго ходив, перебирав, і, о чудо!, релюшка, яка зразу вирізняється з усього хламу. Виявляється (по словах продавця, не впевнений) це оригінал. Ціна відповідна - 25 грн. Взяв. Поставив на місце - мабуть таки оригінал - клацає рівно, інтервали рівні, навіть звук клацання приємний. Маю надію, що ця вже надовго. Як їх розрізняти: "1-денки" - написи нанесені білою фарбою "на місяць" - написи "наплавнені", тобто литі, різко виділяється слово РОССИЯ ![]() "оригінал" - написи "вибиті" тонким шрифтом, як вибивають номер кузова на авто. Збоку фарбою кружечок-показник дати випуску. -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.6.2025, 18:57 |