Парктроник |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Парктроник |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 Регистрация: 1.11.2007 Из: Обухов Пользователь №: 21 Из: Обухов Авто: Калина, мускат, седан 1.6 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
А кто ставил парктроник? Какой лучше ставить, особенности установки?
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Дизайнер Клуба ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 1.107 Регистрация: 29.10.2007 Пользователь №: 5 Из: Киев, просп. Гагарина (Соцгород, Ленинградская площадь) Авто: Калина-2006 Седан (1,6), слива Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Скорпіоне, я тобі не підкажу, але скажу таке: я до Калини їздив на ВАЗ-2103. Зараз під'їжджаю задом до стіни або морди іншої машини, притираюся під зав'язочку, виходжу, дивлюся - а там іще півтора метри між нами
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Скорпіоне, я тобі не підкажу, але скажу таке: я до Калини їздив на ВАЗ-2103. Зараз під'їжджаю задом до стіни або морди іншої машини, притираюся під зав'язочку, виходжу, дивлюся - а там іще півтора метри між нами ![]() ![]() Краще півтора метра недоїхати, ніж придавити комусь номер. Але тут проблема в тому, що зад в Калини дуже високий і з боків скруглений. Тобто ні в бокові дзеркала ні в салонне не можливо точно визначити відстань до перешкоди. На хетчах це напевне легше робити. А на тазіках типу 2101-07 взагалі було без проблем. Шукав парктроніки з 8-ма датчиками, дорогі зараза. Напевне тільки задні буду 4шт. Але треба грошенят підзбирати. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 20:34 |