Глючить РЕЛЕ поворотів, не миготить, падлюка... |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Глючить РЕЛЕ поворотів, не миготить, падлюка... |
![]()
|
|
![]() Дизайнер Клуба ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 1.107 Регистрация: 29.10.2007 Пользователь №: 5 Из: Киев, просп. Гагарина (Соцгород, Ленинградская площадь) Авто: Калина-2006 Седан (1,6), слива Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Їду-їду, вмикаю поворот, а він не блимає, а горить постійно. І так уже 4 дні. Вен сказав, що в даному випадку Раша=параша. Але маю надію на гарантійну СТО, оскільки грошенят немає зовсім.
Як зроблю - звітуватиму. Сообщение отредактировал ZZZ - 20.2.2008, 21:39
Причина редактирования: Змінив трохи назву теми.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 3.625 Регистрация: 29.10.2007 Из: Львов Пользователь №: 3 Из: Львов Авто: VAZ 11183 1.6 8v 120Hp Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Теж реле поворотів глючить, знаю яке 495.3747, але доїхати до автомагазина не виходить.
Добавлено: В мене воно само вимикается, так блимне поворотом пару раз та і все. Добавлено: Я счас піду його зніму та поміняю там електролітичний кондесатор (якщо такий найду), та пропаяю контакти, може вилікую. ??? Добавлено: Розібрав реле, електролітичний конденсатор не міняв. Уважно придивившсь побачив таку річ, доріжка проходить дуже близько до місця пайки контактів реле та ці два місця залиті флюсом. Взяв скальпель та прочистив там від флюсу та трохи відокремив пайку від доріжки, зробив невелику проріз десь вийшло 1.5 мм. Сьогодні їхав, як біла людина. Хоча реле не рівно робить, всерівно потрібно замінити, але як екстренний варіант пройшло. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 1.8.2025, 4:46 |