Перехід з R14 на R13..., варто чи ні? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Перехід з R14 на R13..., варто чи ні? |
![]() ![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Як не дивно, в час, коли всі переходять на більші радіуси, я задумався над переходом з 14-го радіусу на 13-й.
Основний аргумент - комфорт їзди по львівських танкодромних вулицях. Перевагу 14-ки над 13-кою бачу лише в керованості на високих швидкостях. Я ж 80% кілометражу зараз накатую по місту, з них значна частина по бруківці. Моя попередня "калина" була на 13-х колесах, і була вона суб'єктивно набагато м'якша. І як бонус до переходу на 13-ку - дешевші диски (як литі так і штамповка) та резина (як зимова, так і літня). Що скажете, варто? -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 227 Регистрация: 2.12.2010 Пользователь №: 8.383 Из: кривой-рог Авто: 11184 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Далі включаємо логіку.... Було у нас 13 тий радіус (60% сталі 40 % гуми) поставили 14 (70% сталі 30 % гуми) то як конструкція може ставати не жосткішою ????
Shyma интересные у Вас проценты вот шинный калькулятор http://www.tyres.spb.ru/index.php?mid=11 посчитайте .а превосходство 13 размера над 14 только цена в деньгах. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 18:47 |