Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Наклейки на авто і не тільки на авто...
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2
Gudinishe
Давай я може тобі зараз звякну і тоді домовимось??????
Shyma
давай ))
Gudinishe
ну напевно "зараз" трошки не проканало dirol.gif smile.gif !!!!!! Візьми може на роботу(якщо не тяжко потягатись з наклейкою), чесно кажучи буду завтра старатися.....але може статись що не встигну wacko.gif ...... Ти працюєш на антоновича біля грюндвальдської???????
Gudinishe
Ну всьо я тепер крутий yahoo.gif !!!!! Бодя дякую!!!!!!
Shyma
Молодець Вітаю )) Чекаємо на зустрічі.... з пивом )))
Gudinishe
Дякую!!! Буду обов`язково, ну так надаюсь smile.gif !!!!!
scorpion_vp
Бодя тут всім наклейки роздає блін, а для "шефа" ignat_02.gif ignat_02.gif ignat_02.gif особисте замовлення ну ніяк не виходить виконати.

Добавлено:
З цього і починається Україна. То є біда.

Добавлено:
Вже починаю переставати надіятись, що з того замовлення щось вийде.

Добавлено:
Бодя, не падай в моїх очах.

Добавлено:
Бодя, ти хоть зайди сюди, і почитай що я написав.
Shyma
ВАСЯ!!! )()) якби я їх робив сам то вони б вже давно були у тебе. телефон еквілібріума в тебе в ящику. Дзвони! Може ти вплинеш.
scorpion_vp
Я домовлявся з тобою. І взагалі, ти друг, чи ні? Скажи два слова і Еквілібріума забаним, раз він обіцянок не дотримує.
Shyma
Я йому нагадую як тіки бачу його в асі. ВНАТУРІ, ну не можу ж я його бити за те що він не робить ))) Може справи, може ще щось.
scorpion_vp
Завтра я йому подзвоню.
То є біда нашого народу.
mastergid
народ є можливість зробити такі наклейки 5 грн штука
Shyma
ну..... я особисто не хочу обвішувати тачілку )))
scorpion_vp
Зроби мені 4 шт, буду мати на подарок. На зустрічі заберу.
santy
мені також парочку
scorpion_vp
Забув подякувати Еквілібріуму за виконане замовлення. Все в точності як я хотів, але довго блін. Але все рівно дякую.
mastergid
santy я передав пару наклейок scorpion_vp звернись до нього.
Сявчик
Народ а як можна наклейку получити від клубу! І катрочку клубу??????
Shyma
Можна... та... думаю тепер наклейки видавати будемо лише на зустрічі!! Тож чекаємо ... ))) !!!
Сявчик
Азким з тернополя плжна звязаитись шоб отримати наклейку клубу!!!!!
Shyma
Знаю Ларочка з тернополя..... Але чи вони наклейки робили не знаю. Якщо з Тернополя то діло міняє.... Яне побачив... давай поштовий адрес в личку , відправлю тобі...
ZZZ
Кураторы, подготовте заказ на карточки, пришлём формы для заполнения и сами карточки.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU