Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Клубна картка
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2
mastergid
Але тоді вже буде чіткий поділ - власники карток будуть членами клубу, без карток - читачами форуму...

Відповідно, і з партнерами будемо домовлятись про ідентифікацією карткою.

Я хочу картку члена клубу якщо можна з моїм ніком привезти на зустріч.
Gudinishe
Народ, я новенький. але виступаю двума руками за карточки!!!!
ArtK
Цитата(Shyma @ 1.10.2008, 22:40) *
І нічого !!!! Можливо для початку давайте визначимо обєкти, які цікавлять нас як клієнтів !!!!!

Тобто : заправки (окко чи вог чи ше якась)
базар (на зеленій на кульпарківській чи ще десь)
магазини (атл, вояж, чи ще щось)

Думаю політ думок зрозуміли!!!

Від себе скажу, що заправляюсь лише на окко !!!!! на зеленій (авто базар) товари стабільно купую у трьох магазинах, Впевнений що як мінімум один , на знижку підпишеться. Продають там всяку фігню (хімія, запахи, фари, сигналізації, лампи(філіпс,та інші)коврики, шумоізоляція там є ну і багато чого інщого)

Та й і з 95 кіоском теж мона поспілкуватись.

доречі, на якому етапі моя картка?
Сявчик
Народ і я новенький! Але сам з Тернополя, чи можна якось тут дістати каточку клубу і якісь знижки по ній?????
ZZZ
Пускай Василий и или Богдан даст запрос Ярику сколько карточек прислать. Насчёт именных то может быть но я не ведаю в этой сфере.
Предупреждаю сразу при получении карточек будете заполнять форму реестрации.
Сявчик
Яка ціна карточки????
ZZZ
Цитата(Сявчик @ 28.2.2009, 14:44) *
Яка ціна карточки????

У Вас своя цена, свяжитесь с куратором scorpion_vp.
scorpion_vp
Будем замовляти карточки для членів нашого клубу. Прохання до 25.03.09 відписатись в цій темі кому потрібно замовити.

Список:
mastergid
ArtK
ZZZ
Кстати рамки на подходе давайте всё вместе
mastergid
Мені будь-ласка клубну картку
ArtK
Замовте нарешті мені картку buba_phone.gif
Shyma
Артем, твоя картка є зроблена вже давним давно, але десь її кінці ділися у Києві )))
scorpion_vp
Нагадаю. Сьогодні ще можна замовити клубну картку. Зголосились поки двоє.

Добавлено:
Думаю так, тут народ щойно почав ознайомлюватись з інфою про картки. Тому 27.03.09 о 12-00год приймається останнє замовлення.
Shyma
а ти вписав у список Мастергріда??

Добавлено:
Gudinishe - хотів , алла - теж писала у цій темі за, santy - зголощувався , + ще один з Тернополя
Gudinishe
Gudinishe в роздумах huh.gif
Shyma
Що тут думати??? Робити тре..... коли зможеш тоді і даш відповідни внесок..... який скажемо на зустрічі.
scorpion_vp
Цитата(Shyma @ 26.3.2009, 0:07) *
Що тут думати??? Робити тре..... коли зможеш тоді і даш відповідни внесок..... який скажемо на зустрічі.

Ціна озвучена в цій темі. Можу повторити. Клубна картка + номерна рамка зад-перед + наклейка нік-електр.адреса сайту = 100грн.
Що дає картка? Дає клубну знижку в наших партнерів http://card.kalina-club.com.ua/ .
Гроші використовуються на потреби клубу.
Доречі тре подумати на рахунок щорічних внесків.

Добавлено:
Цитата(Shyma @ 25.3.2009, 23:52) *
а ти вписав у список Мастергріда??

Добавлено:
Gudinishe - хотів , алла - теж писала у цій темі за, santy - зголощувався , + ще один з Тернополя

Shyma, ти також можеш коректувати список!!! Якщо тобі хтось казав, що хоче картку, дописуй!
Shyma
мені особисто не казали. В цій темі на 1 чи 2 сторінці люди казали -- Я ХОЧУ ...
ArtK
Цитата(Shyma @ 26.3.2009, 10:34) *
мені особисто не казали. В цій темі на 1 чи 2 сторінці люди казали -- Я ХОЧУ ...

Я хочууууууууу
Shyma
Хочи biggrin.gif
ArtK
Цитата(Shyma @ 27.3.2009, 22:30) *
Хочи biggrin.gif

де моя карточка??? buba_phone.gif Alvarin_07.gif Alvarin_07.gif Alvarin_07.gif
Георгиєвич
Цитата(Shyma @ 13.2.2008, 1:38) *
У мене правда є питання! Якщо припустим домовимося про якусь знижку, для прикладу в 95 кіоску на зеленій. Як продавець має нас відрізняти??? Маю на увазі те що потрібно зробити чи то якусь картку з написом "член клубу лада калина" чи ще щось на подобі того!

Список тих, хто замовляв картки:
-mouse
-Vr_
-Tsykala
-scorpion_vp
-ekvilibrium
-Shyma
-ArtK

Богдан, я вже визрів на карточку!
Алла
Я тоже хочу карточку
Alexxx
Цитата
Я тоже хочу карточку

Алла,так заказывай тут http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...60&start=60
santy
Якщо, карточка замовлена і я є в списку на вироблення.
Які дальше повинні бути дії? smile.gif
Shyma
Коли її зроблять, напишуть на форумі... Хтось може і вишле перевізником (гюнсел, автолюкс, інтайм) Але наступною проблемою вже у Львові буде найти, де б її застосувати )))))
sanny
Дайте і мені карточку...
Shyma
Ти в загальний список десь зголошувався??
sanny
вже зголосився...
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU