Цитата(scorpion_vp @ 5.8.2011, 10:49)

Цитата(ryuras @ 4.8.2011, 11:08)

По периметру екрана припаяв з десяток білих діодів (1 грн/шт). Тепер світить навіть краще ніж було.
З цього місця докладніше. По можливості фото.
Фото не робив і знімати мені його не дуже хочеться, бо потім гіморно назад приклеїти.
Взяв звичайні білі діоди 3 мм(1 грн/шт). Діоди на 3В. Через опір 1КОм підключив до входу на бортовик "Запалювання".
В діодах натфильком сточив лінзу, щоб була плоска площадка, додатково її ще шліфанув наждаком "0" і куском тканини від старих джинсів. Підготовка діодів зайняла десь 1 год.
Якщо розібрати комп і витягнути платку із припаяним екраном, то бачимо, що навколо екран по периметру обклеєниї стрічкою із фольги, вона служить для відбивання світла, щоб була рівномірна підсвітка. Лєзвійкою від цієї фольги повирізав шматочки по 3 мм, де планував встановити діоди. Щоб діоди могли світит на скло екрану.
Розмістив по висоті з коожної сторони по 2 діода і по довжині екрана з верху 3 діода. Суперклейом діоди приклеїв до екрану.
Вийшло трохи може і по колгоспному, проте екран підсвічується добре, із зовні все виглядає як по заводу. Ціна питання 10-15 грн + 3-4 години потраченого вільного часу + отримав масу задоволення від результату цієї роботи.
Правда тепер не регулюється яскравість підсвітки, але мені це байдуже.
Словами мені увесь процес важко описати, бо робив я ремонт ще минулого року, не все памятаю.
Я пішов шляхом: "якщо не зроблю сам або доламаю екран, то всерівно треба новий купляти. Звідси я нічого не втрачаю, а якщо зроблю, то тільки виграю"