Полная версия этой страницы:
Чіп-тюнінг у Львові.
mastergid
11.7.2009, 20:34
За 16 поїздок заповнюєтся таблица адаптації і с новими поїздками обновляється дальше.
Точніше не під водія, а під двигун. Т.к. матмодель описує деякий усереднений двигун, то по таблице адаптації ця матмодель адаптується під конкретний двигун.
Доречі він адаптується по ДК
Цитата(afa14 @ 10.7.2009, 21:49)

Ок. Вопрос. За сколько времени ком "адаптируется" под водителя?
Ну очень лениво переучивать.
постав собі январь 7,2 та заливай шо хоч, з бошом тобі не повезло, він адаптуеться, але не на стільки, як всі розраховують-"це мінімальна привичка до укусу комаря..."
Цитата(ArtK @ 11.7.2009, 23:54)

постав собі январь 7,2 та заливай шо хоч
Згідний. Тюненгувати Бош немає сенсу. Весь тюнінг він "забуває" за декілька тижнів експлуатації.
В результаті через місяць після прошивки, моя тюненгована калинка їздила гірше машинки afa14 з заводською прошивкою. Хоча в перші дні здавалося, що їде краще.
mastergid
12.7.2009, 10:23
аfа14 став Январь 7.2 від 2112 і є в мене для нього прошка на 1,4 16v. Хочеш і Бош прошию.
Цитата(mastergid @ 12.7.2009, 11:23)

аfа14 став Январь 7.2 від 2112 і є в мене для нього прошка на 1,4 16v.
Скільки коштує Январь 7.2?
Вот все брошу и начну покупать ЭБУ и игратся с прошивками. Мне таз нужен для доставки меня из А в В с минимальными затратами.
mastergid
12.7.2009, 12:42
Ти ж сам незнаєш, що хочеш. То тебе не влаштовує робота заводської прошивки, то кажеш що немає адекватної прошивки. Хочеш щоб круто їхала і була економна?
Цитата(mastergid @ 12.7.2009, 13:42)

Ти ж сам незнаєш, що хочеш. То тебе не влаштовує робота заводської прошивки, то кажеш що немає адекватної прошивки. Хочеш щоб круто їхала і була економна?
так, да не так.
единственного чего прагну, так того, чтоб не просаживалась потужность при работе кондея.
это разве много? или это невозможно?
mastergid
13.7.2009, 17:48
Нарешті я побачив те що найбільше тебе хвилює. Так з тією проблемкою бореться прошивка на базі 174 Паулюса.
Тоесть, если у меня 173, меня спасет завродская 174?
mastergid
13.7.2009, 21:01
Цитата(afa14 @ 13.7.2009, 19:35)

Тоесть, если у меня 173, меня спасет завродская 174?
Впринципі yurko захотів 174 замість 173 заводську. Я йому так і зробив. Хоча в мене є тюнінгова на базі 174 з виправленими помилками при включенні кондея і алгоритмом ХХ
mastergid
20.2.2010, 0:05
Питання по чіптюнінгу. Описуємо результати після чіптюнінгу.
Голосувати не берусь... Однозначно сказати не можу...
Та розхід мене шось не дуже пре.... 12 зима.. не менше 9 літо. Я про місто.
mastergid
20.2.2010, 15:25
Shyma треба пробувати іншу прошивку
Буду думати. . . . !
Свою колись чіпував - дуже був тим ділом (тобто результатом) задоволений.
Переконаний, що то є добра штука для гавтомобіля, загнаного "під стіл" ЄВРО (2, 3 і т.д.).
scorpion_vp
21.2.2010, 23:22
ЕБУ перепрошитий. Нарікань не маю.
Це все психологія
Впевнений, якщо на 402м порівняти дві машини, чіповану та ні - різниці не буде!
Водила_32
17.4.2011, 23:13
Одним словом думки порівну. Одні хвалять чіпування, інші харяться на нього, тільки ніхто чесно не може сказати що і як у нього працює. Єдиний хто хвалить чіпування так це той хто його робить, це я зрозумів з форума повірте це дуже замітно.
Цитата(yurko @ 5.3.2010, 13:22)

Це все психологія
Впевнений, якщо на 402м порівняти дві машини, чіповану та ні - різниці не буде!
Як показав досвід наших покатушок , то ставиш дві стокові машини і різниця може бути. особливо чомусь це відчутно по коробці передач. У когось швидше розганяється на 2 у когось на 3. Нас було 5 машин ...
1-на була чемпіоном зі всіма + із різними водіями. Хоч нічого особливого у ній не було... це машина Мастергіда. Чіповка і не памятаю чи на той час щось із вихлопною вже було.
І якісь зміни в автомобілі після чіповки відбуваються 100 %. Це відчувається по запаху вихлопа на холодному двіжку. Без чіповки "воні" нема , із чіповкою - дуже неприємна.
Тобто-це вже не лише психологія.
Водила_32
18.4.2011, 8:35
Shyma ну ось ти особисто відчув різницю у автомобілі після чіпування, якщо так то в яку сторону. Він тебе почав більше задовільняти чи наоборот харити щось почаль.
Цитата(Водила_32 @ 18.4.2011, 9:35)

Shyma ну ось ти особисто відчув різницю у автомобілі після чіпування, якщо так то в яку сторону. Він тебе почав більше задовільняти чи наоборот харити щось почаль.
Відверто : ))
Я до прошивки не жалівся на тяговитість авто (коли в машині лише я ) а прошив перший раз бо домовились утрьох.
Навіть тепер маючи дві прошивки економ-спорт. Я різниці явної не відчуваю. Якщо дивитись на тахометр то видно що при спорт прошивці обороти падають повільніше. Думаю якась різниця є... але на мою думку не така явна щоб говорити "ну просто бомба".
Крім того у мене розхід палива по бортовику по місту не опускається нижче 9-ти літрів.
причини не назву , лише варіанти :
- стиль їзди
- якісь нюанси у паливній системі
- прошивка (не впевнений)
scorpion_vp
18.4.2011, 20:17
В мене також двохрежимна прошивка. Замітив що на економі щоб розігнатись швидше треба двигун крутити на більших обертах. На динаміці двигун починає крутитись веселіше з низів. А був в мене тиждень в користуванні блок від Шеві-ниви, не знаю що там за прошивка була, але з 1200 оборотів і до майже 2800 машина підривалась так ніби був залитий бєнз з октановим числом більше 100. Після 3000 тяга практично пропадала.
Добавлено:Цитата(Shyma @ 18.4.2011, 9:53)

Крім того у мене розхід палива по бортовику по місту не опускається нижче 9-ти літрів.
Які 9л, в мене стеля 8.
Я не знаю як .... тре якось на тиждень махнутись машинами )))))
Обнулити розхід і зробити експеремент!!! )
Водила_32
25.4.2011, 9:07
Невже ніхто у школі не вчив фізики? Усім відомо якощ десь щось прибавити то у іншомі місці завжди стане менше. Якщо збільшити (поставити спорт) зменшуються мото години двигуна, невже це гіпноз і ніхто не може свідомо подумати за ці прошивки. Чи на ВАЗі цілий інститут Де..... що не можуть придумати щось хороше?
Цитата(Водила_32 @ 25.4.2011, 10:07)

Невже ніхто у школі не вчив фізики? Усім відомо якощ десь щось прибавити то у іншомі місці завжди стане менше. Якщо збільшити (поставити спорт) зменшуються мото години двигуна, невже це гіпноз і ніхто не може свідомо подумати за ці прошивки. Чи на ВАЗі цілий інститут Де..... що не можуть придумати щось хороше?
Так до чого Ви ведете ??
Питання цифр , наскільки моторесурс стане меншим при отриманні певних переваг ??
Не думаю що він буде катастрофічно меншим. Нам із Вами вистачить точно! ))
Автоваз ?? ))) А чому на заводі продумали : дзеркала що трясуться, пічку яка протікає , підвіску яку майже всі намагаються переробити, коробку що гудить , 1.6 двигун і всього 81 к.с. ?? чому ??
Та тому що вони діють по можливостям,потребам,законам. Вони з тих чи інших причин не можуть чи не хочуть зробити інакше чи краще. так само і з прошивкою. !!
Не забувайте - наші і так слабі двигунчики задушені нормами євро - 2 або 3. В мене було 3. Думаю, що конячок прошивка практично не дасть - в нашому випадку - але покращиться еластичність двигуна + в мене зменшився провал при вкл кондюка. І ще - однакових вазівських двигунів не буває, в когось він після прошивки (а може з заводу має більше) додасть якусь конячку (може і не одну !)
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.