Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Накладки на фари, обвіси та ін. тюнінг у Львові
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Страницы: 1, 2
Zulus
Сча они уже по 90, а то и того дороже.
blistograd
Цитата(Zulus @ 25.3.2009, 21:40) *
Сча они уже по 90, а то и того дороже.

Да я уже догадался, поэтому и убрал свое сообщение.
Надо рейлингы "выдохнуть"
ZZZ
Полтава и Киев, это Львовская ветка. не флудить.
Блистоград, через Владислава сможеш взять.
Зулус, а у тебя уже есть, правда незнаю ты их уже покрасил наконец и поставил или лета ждёш.
sanny
Поставив "брови", виглядає суперово (ставив на силікон). Дякую Shyma ! connie_crazyperson.gif
Shyma
Це добре що суперово ... Нема за що.

Окреме ДЯКУЮ ZZZ ....
Gudinishe
Так само вже реснічкі пришпіндьорив!!!! Shyma і ZZZ дякую !!! thank_you2.gif
Роман
Ще рєснічки не приклеїв, по ходу питання - резинки що на капоті, над форами, хтось знімав чи вони самі по собі сядуть? Бо щось з великого розмаху треба буде капот закривати, здається.
Дякую за організацію і доставку всім причетним!!!
Shyma
Я особисто в себе, ніяких резинок не знімав....
Gudinishe
Резинки знімати не треба -нгормально сідає капот і не з великого розмаху! smile.gif
ZZZ
Всем пожалуста и спасибо Богдану за работу.
sanny
Бачив "рєснічки" (по-моєму Ліка, не фарбовані) в Кривчицях, маг. 36 (Микола 80972622047). 40 гриваків!
sanny
Ще є такий львівський сайт по тюнінгу - 2v-tuning.com.ua. Оптика там є точно, решта - певно треба дзвонити. connie_crazyperson.gif
sanny
Цитата(Shyma @ 11.6.2009, 10:37) *
можливо і так але ......
1) вони по товщині пластмаси мабуть інші, тошні
2) вони вузькі, там тої реснічки 2 см, а наші до 4 см.

Та ні, ті шо я бачив нормального розміру і якості (тримав в руках!). Але "Ліка"
Кстаті, решітка радіатора з Луцька не фарбована і з якоїсь склотканини. Ціна - 40євро!
Shyma
попроси АРТК хай він сфотографує і викине на форус решітку власного виконання.
sanny
Купив спойлер, буду фарбувати і ставити сам connie_crazyperson.gif Спойлер - 270грн
Фото:Нажмите для просмотра прикрепленного файла
ArtK
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=2852
Вибачте якщо не в тему. Кому потрібно звоніть.
sanny
На РосАвто (салон, мотозавод) можна замовити обвіс з каталога ЮРОЛ-Тюнінг. Бачив одну своїми очима. Обвіс АНРІ на седані - в натурі дивиться кльово. Якість заводська. Комплект приблизно 7000 грн (під ключ). Дорогувато. Треба туда з*їздити - подивитись (пустити слюні......пардон!) асортимент....
Марян
ПРИВІТ.А ЯКА ЦІНА ЦИХ НАКЛАДОК НА ФАРИ?
scorpion_vp
Раніше була 80 грн. Замовляли з Києва.
Shyma
Цитата(Марян @ 12.5.2010, 19:39) *
ПРИВІТ.А ЯКА ЦІНА ЦИХ НАКЛАДОК НА ФАРИ?

Останню партію я вже по 100 брав )) а тепер навіть не знаю.. )
Олександр.Ш
Привіт всім! погнув правий поріг не так щоб аж дуже видно але негарно. Підкажіть де придбати обвіси.
mastergid
Самому хочеться пороги але шось неможу нормальні знайти
sanny
Цитата(mastergid @ 29.8.2010, 20:11) *
Самому хочеться пороги але шось неможу нормальні знайти

в салоні росавто були якісні, можна брати окремо по деталям...

Добавлено:
одна проблема - всі вони чомусь дубово кріпляться біля передніх арок - буде дребезг...
Fiat_Scudo
Хочу сибе реснички, к кому обратиться кому деньги, цвет чорный....

Добавлено:
Цитата(scorpion_vp @ 12.5.2010, 21:42) *
Раніше була 80 грн. Замовляли з Києва.

а де саме замовляли ??????????????????
sanny
Цитата(Олександр.Ш @ 29.8.2010, 19:39) *
Привіт всім! погнув правий поріг не так щоб аж дуже видно але негарно. Підкажіть де придбати обвіси.

поріг вирівняй... wink.gif я вирівняв - і усе гарненько !
Георгиєвич
Вчора нарешті поставив зовнішні дзеркала (вставки) з підігрівом від легіон-авто. Легіон молодці! Все швидко і якісно доставили. Трошки погрався з старими/новими але тепер маю спокій(я так думаю) поїзджу, подивлюсь. Вивів на окрему кнопку і реле. На місці кондюка (все одно не буду ставити). Реле і кнопку брав на Зеленій в №74. Ніяких знижок нам там не дають! Буду бачити як воно буде сушити і розморожувати дзеркала.
sanny
Купив я нарешті світлодіодні лампи стопів, виробництво нашого рідного "львівшького" заводу "Іскра" ( !!!)... на базарі вони по 18 грн/шт, а у фірмовому гамазині - трохи більше 7 грн... laugh.gif ... фуфло рідкісне, світить тьмяно невеликою плямою і не на весь плафон. angry.gif ... брати не раджу... dry.gif
poliop
підскажіть на якому сервісі чи гаражі добре клеють на герметик молдінги з гарантією!!!
sanny
Цитата(poliop @ 14.10.2010, 17:22) *
підскажіть на якому сервісі чи гаражі добре клеють на герметик молдінги з гарантією!!!

на герметик не клеять, клеять двостороннім скотчем 3М. Маючи такий скотч і теплий гараж можна приклеїти самому. Якщо ні, спитай на Зеленій в галич-авто... практично на любих великих сервісах.
Ronny
Цитата(sanny @ 14.10.2010, 21:15) *

на герметик не клеять, клеять двостороннім скотчем 3М. Маючи такий скотч і теплий гараж можна приклеїти самому. Якщо ні, спитай на Зеленій в галич-авто... практично на любих великих сервісах.

А по контуру обработай силиконом!!!! Чтобы не проникала влага!!!
sanny
Цитата(Ronny @ 15.10.2010, 10:36) *

разве силикон не портит лакокрасочное покрытие? ... и будет ли силикон держаться, думаю после мойки керхером отвалится... или нет? Если имеешь опыт в этом - поделись !
Ronny
Цитата(sanny @ 15.10.2010, 10:55) *
Цитата(Ronny @ 15.10.2010, 10:36) *

разве силикон не портит лакокрасочное покрытие? ... и будет ли силикон держаться, думаю после мойки керхером отвалится... или нет? Если имеешь опыт в этом - поделись !

Я сначала поклеил молдинги на родной скотч... Месяц... И вот один у меня в руке...
В итоге час отмывал бензином, поклеил на 2 сторонний 3М (красный)... Силиконом обработал участки над стыками скотча и ЛКП. МОюсь на безконтактной мойке, пока все норм.
scorpion_vp
В мене на рідній двосторонній ленті(яка була приклеїна до молдингів), на трьох дверях, тримаються вже 3 роки без ніякого силікону. На шоферській дверці молдінг на 3М-овській ленті, рідна чомусь відклеїлась, можливо погано обезжирив на початку. Доречі силікон від ЛКП все ж таки з часом відстає. Може прозорими рідкими цвяхами, якщо на то пішло?
poliop
так все правильно!я навіть купив у свій час цей 3-м скотч і хотів їх сам приклеїти але мене цікать де у львові професійно цим займаються може хтось знає ???
Igor_K
Привіт всім!
Про оченята янголятка - колгосп звичайно, але щось в тому є цікаве.

Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Igor_K
Привіт!
Чи хтось мав справу з цим автомагом?
Чи можна зв'язуватись як мислите?
http://beep.com.ua/index.php/cPath/844_1412
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU