вимикач блокування заднього ходу, КЗ |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
вимикач блокування заднього ходу, КЗ |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 40 Регистрация: 6.12.2007 Пользователь №: 164 Из: м. Львів, Сихів, "Іскра" Авто: "калина", седан, колір - слива Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
сьогодні зранку, при виїзді з гаража виявляю, що блокування заднього ходу відсутне
![]() розбиратись не було часу, поїхав так, незручностей сильно не виникало, тільки було важко попадати в 1-у та 2-гу передачі. коли був недалеко від гарантійного сервісу то заїхав до них, на що мені відповіли: "перетерся провід, випадок не гарантійний - 60 грн, ви в нас вже 10-й" ![]() відмовився, (сам електрик і жаба задавила ![]() коли вернувся на сервіс, поміняли по гарантії без жодних проблем. |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Дивно, якщо перетерся провід, то випадок не гарантійний?
Обнагліли. Ти що, сам цей провід прокладав? Чи спеціально тер і перетер? А може проводка надається природньому зносу ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 40 Регистрация: 6.12.2007 Пользователь №: 164 Из: м. Львів, Сихів, "Іскра" Авто: "калина", седан, колір - слива Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
не я перший і не я останній скажу, що у Львові гарантійний сервіс м'ягко кажучи поганий...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 16.6.2025, 12:26 |