Наші сходки (Львів), Перша п'ятниця місяця, Левандівка (в.Сяйво), бар Колобок |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Наші сходки (Львів), Перша п'ятниця місяця, Левандівка (в.Сяйво), бар Колобок |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Shyma
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Добавлено: Звіт буде досить коротким!!!!! Загалом як на мене, все пройшло услішно, приїхало 7 автомобілів (у тому числі гості з Києва ))) за що їм подяка!! Також наш сервісмен)) (Артем з Калуша) ну і новий учасник з Камянки-Бузької (дякую за скан). Ми поспілкувались, посміялись а також ті хто мав бажання, могли повиконувати фігури вищого пілотажу на майданчику (де проводяться змагання з драгу) Ніби класно... Але не знаю чому, та залишилась думка не закінченості (нічого конкретного не обговорили) Про розвиток гілки, партнерів, виготовлення якихось пріколів... і так далі!! Я надіюсь що це не остання зустріч, і надалі ми матимемо можливість надолужити те що пропустили. Також надіюсь на активність учасників при плануванні зустрічі.... (елементи ПРОГРАМИ ,місце, і т.д) І на завершення мушу сказати що ЗИМА не найкраща пора року для нашого типу зустрічей ))))) |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 929 Регистрация: 4.3.2008 Пользователь №: 508 Из: Lviv Авто: Chevrolet Aveo Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
Але не знаю чому, та залишилась думка не закінченості (нічого конкретного не обговорили) Про розвиток гілки, партнерів, виготовлення якихось пріколів... і так далі!!
Я надіюсь що це не остання зустріч, і надалі ми матимемо можливість надолужити те що пропустили. Також надіюсь на активність учасників при плануванні зустрічі.... (елементи ПРОГРАМИ ,місце, і т.д) Люди поспішали, погода. Також десь і відео має бути наших фігур вищого пілотажу ? ![]() ![]() SHYMA, привіт! Доречі як там наклейка? Добавлено: Я думаю,що можна створити таку темку: розвиток гілки, партнери,планування зустрічей для того щоб кожен зміг донести свою ідею до усіх. Тільки У ЛьвівсЬкій гілці. -------------------- Чіптюнінг ВАЗ,Черрі,Джиллі,Рено,Кіа,Шевроле,Хундай,VAG,ГАЗ,ЗАЗ,ДЕУ,БМВ,МЕРСЕДЕС,МІТСУБІШІ 097 155-30-56
|
|
|
![]()
|
|
Відео..... підкажіть що з ним робити, бо воно досить велике 50 мб. Наклейки у мене, разом з монтажкою... Заїжджай)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Конвертуй в .wmv формат.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
...і виклади десь на летітбіт або рапідшаре
-------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 55 Регистрация: 24.7.2008 Пользователь №: 1.307 Из: Львів(Петлюри) Авто: 11173 1.6 8V Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
А краще на onlinedisk.ru.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Бодю знов на місяць заклинило...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 929 Регистрация: 4.3.2008 Пользователь №: 508 Из: Lviv Авто: Chevrolet Aveo Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
Богдан напевне впав в зимову сплячку.... Бррр.. Снег сошел пора просипатися
-------------------- Чіптюнінг ВАЗ,Черрі,Джиллі,Рено,Кіа,Шевроле,Хундай,VAG,ГАЗ,ЗАЗ,ДЕУ,БМВ,МЕРСЕДЕС,МІТСУБІШІ 097 155-30-56
|
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
В наших рядах поповнення, пора про весняну зустріч думати, а Богдан ще про зимову до кінця не відчитався (відео)
![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
|
|
![]()
|
|
Шо толку з того відео чи з тих фотографій, ви жодного комента по них не залишили. А як когось цікавити буде (в чому я сумніваюсь) )) то я і на диск записати можу.
|
|
|
![]()
|
|
мені запиши всі фото і відео зі всіх зустрічей. диск відкуплю.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Дизайнер Клуба ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 1.107 Регистрация: 29.10.2007 Пользователь №: 5 Из: Киев, просп. Гагарина (Соцгород, Ленинградская площадь) Авто: Калина-2006 Седан (1,6), слива Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Але не знаю чому, та залишилась думка не закінченості (нічого конкретного не обговорили) Про розвиток гілки, партнерів, виготовлення якихось пріколів... і так далі!! Я надіюсь що це не остання зустріч, і надалі ми матимемо можливість надолужити те що пропустили. Також надіюсь на активність учасників при плануванні зустрічі.... (елементи ПРОГРАМИ ,місце, і т.д) І на завершення мушу сказати що ЗИМА не найкраща пора року для нашого типу зустрічей ))))) Як на мене, на заваді стала зима, але не просто зима, а якась занадто вже пекуча. Мінус 20 - це не жарти, всі трусилися й тупцювали як вар'яти, бо геть усе повідмерзало ![]() ![]() Але загалом зустріч була дуже комфортною, невимушеною, все в порядку. А чого ми чекали? Щоб обговорювати якісь питання стосовно розвитку гілки, ці питання слід було сформулювати, вони ж самі по собі не народжуються. Я, наприклад, чекав просто зустрітися з одноклубниками далекого Львова - я досяг мети. Зустріч була дружня й невимушена, емоційно комфортна, (язик не повертається сказати тепла ![]() Стосовно фотографій... Якось машини всі наче чужі... Номерів не видно, наклейок теж. Я, наприклад, не проти, щоб мій номер світився на форумі - а чого його приховувати? Мабуть, наступного разу слід фотографувати ззаду, щоб наклейки було видно. Не сприйми, Богдане, за критику, просто враження свої передаю ![]() ![]() І... Ще... Трошки незручно таке казати, але я не запам'ятав, хто тут де... Тим паче сам кажеш, що були нові люди... Може якось підписати учасників, ну я не знаю, хоча б прямо на фотці у Paint'і? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...=si&img=191
Це я - Василь, він же Vr_ на седані "чєрніка". А взагалі-то вартувало б усім "відмітитись" в галереї - форум повинен в обличчя знати своїх героїв ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
|
|
![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 162 Регистрация: 9.4.2008 Из: 14 ua Пользователь №: 675 Из: Львов Авто: 11194 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Сабж
невидно, неслышно. Народ волнуется! -------------------- Можно работать на нескольких работах одновременно и всё равно быть лентяем.
(Homer Simpson) |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 748 Регистрация: 3.12.2007 Из: Рівне Пользователь №: 146 Из: м. Рівне. Авто: Калина-седан (Чорничка) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Я б також був би не проти під"їхати, хоча і не зі Львова.....
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Вносимо пропозиції по даті/місцю проведення/програмі
![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
|
|
![]()
|
|
як я це люблю.... ))) море пропозицій ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
![]()
|
|
Пропозиція номер раз.
День - неділя (субота) - Бодя - голосувалку! Тоді відповідно до дня - дату - наступну голосувалку! Але термін потрібно давати місяць-півтори, тобто десь на початок/середину травня, щоби усі мали час обговорити/спланувати... Перша частина - чустріч в межах міста - знайомство з незнайомцями, спілкування... (програма за Богданом ![]() Друга частина - виїзд на природу (ліс/шашлик, озеро/рибалка/юшка, нічний клуб/сауна ![]() Мої міркування - якщо в суботу - то можна пораніше, 9:00-10:00 розпочинати, до обіду управитись, тоді ще без машин шліфанути в кафе/барі (чи на природу їхати без машин, чи з водіями). Якщо ж в неділю - то час стандартно - 12:00-13:00. -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 22.6.2025, 4:48 |