Чіп-тюнінг у Львові., Перепрошивка і діагностика блока управління двигун |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Чіп-тюнінг у Львові., Перепрошивка і діагностика блока управління двигун |
![]()
|
|
![]() Львівський старожил ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 73 Регистрация: 6.12.2007 Из: Львів Пользователь №: 170 Из: м. Львів (Сихів)(Іскра) Авто: ВАЗ 11183 1,6(8) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
От що збільшилось то збільшилось. Зате час прогріву значно менший ніж був.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
ага, значить не я один кажу що таки розхід збільшився ..... Юрій Борисович, а зміну в динаміці автомобіля Ви відчули?????7
|
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський старожил ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 73 Регистрация: 6.12.2007 Из: Львів Пользователь №: 170 Из: м. Львів (Сихів)(Іскра) Авто: ВАЗ 11183 1,6(8) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Зміна винаміці в мене особисто відчулась досить серйозно, особливо прискорення при обгоні.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Значить все закономірно - краще їде + краще їсть )))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3.229 Регистрация: 15.10.2008 Из: Ирпень Пользователь №: 1.835 Из: Ukraine Авто: Citroen C4 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
привт всем!мой знакокый просил узнать,есть кто-то у нас в клубе кт может чиповать VW POLO!если есть то цена вопроса???можно в личьку!
-------------------- Hasta la Victoria Siempre!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Ів-Франківської області. ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 448 Регистрация: 31.3.2008 Пользователь №: 633 Из: Івано-Франківська обл, м Калуш Авто: ВАЗ-11183-Седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Значить все закономірно - краще їде + краще їсть ))) Бодя, тебе питали- ти хочеш щоб їхала, чи економила ![]() ![]() ![]() Добавлено: Куратор, поясни... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Яка тут паніка! В мене зараз середній розхід 8,3 л. Враховуючи те, що місто/траса - 60/40. При чому стиль їзди далеко не "пенсійний", а "чіста пацанячий", інколи навіть "Я не Шумахер, я його тренер"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Ів-Франківської області. ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 448 Регистрация: 31.3.2008 Пользователь №: 633 Из: Івано-Франківська обл, м Калуш Авто: ВАЗ-11183-Седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Яка тут паніка! В мене зараз середній розхід 8,3 л. Враховуючи те, що місто/траса - 60/40. При чому стиль їзди далеко не "пенсійний", а "чіста пацанячий", інколи навіть "Я не Шумахер, я його тренер" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Не в тому справа пенсійний-помало- а правильно,тобто на крутному моменті, або на "кониках" коли машина їде сама а не "проситься"дай нажчу передачу; не ображайтесь, кого образив. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 913 Регистрация: 30.10.2007 Из: Конотоп Пользователь №: 12 Из: Конотоп Авто: 1117 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всем приветъ!
Ест Ультра 66 на базе 58 редакции 10 месяца 2008. Ест желающие поигратсо? Для первого тестера "заинтерессуемЪ. При "нескладухе"все- назадЪ!!! Удачи! -------------------- 066 56 777 60
В будни с 9 до 19 моно, 0984380915 в субботу,воскресенье,праздники и после 20 тока если совсем кирдік,но оч. нада |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Редакція в чому полягає, тобто це зовсім перероблена прошивка з базової 58, чи вдосконалена стара версія Ультра ...HL66?
Які покращення нової HL66 відносно старішої версії? До Конотопа далекувато напевне. Добавлено: Artk_ і Shyma ви мені тут ше побуяньте трохи ![]() |
|
|
![]()
|
|
так, ШУМАХЕРИ
![]() П.С Для тих хто вагається ..... Я не кажу що прошивка погана . Але ви мусите бути готовими що при агресивній їзді 3.5 тисячі- і більше, розхід палива може збільшитись. Але якщо спокійно до 3 тисяч , то більшим точно не буде, може і менше .... |
|
|
![]()
|
|
Після прошивки в мене середній розхід 8,4 л. Співвідношення місто/траса приблизно 50/50.
В період коли було холодно середній розхід зріс приблизно до 9,8 л. Треба буде заміряти окремо по місту і по трасі. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Всем приветъ! Ест Ультра 66 на базе 58 редакции 10 месяца 2008. Ест желающие поигратсо? Для первого тестера "заинтерессуемЪ. При "нескладухе"все- назадЪ!!! Удачи! в двух словах о разнице? Добавлено: Ніхто не буянить ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 913 Регистрация: 30.10.2007 Из: Конотоп Пользователь №: 12 Из: Конотоп Авто: 1117 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всем приветъ!
в двух словах о разнице? Ну если в двух словах, то одна писана на базовом стоке *201СО56, а другая на базовом стоке*201СО58. Вторая платформа даже мастевыми тюнерами признается одним из лучших творений АВТОВАЗа. +нормуль тюнер=карашоу. Удачи! Добавлено: Да если имеете уже залитую то заливать новую за бабло,наверное, не нада. Лучше говорить с теми кто шил Вашу машину. При наличии у них обновлений, они для Вас зальютъ за символическую плату. Удачи! -------------------- 066 56 777 60
В будни с 9 до 19 моно, 0984380915 в субботу,воскресенье,праздники и после 20 тока если совсем кирдік,но оч. нада |
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Придбав собі адаптер к-лайн у Вадимк.
Незнаю, може вже хтось з львів'ян і має (а я не в курсі? ![]() Потрібно лише знайти та припаяти ЮСБ-шнур, а також штекер до 9-пінового роз'єму. Ну, і бажано роз'єм до діагностичної колодки калини (щоби не тикати контактом). Програми вже скачав, дрова також. Так що можна записуватись на безкоштовну (за пиво) діагностику ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 929 Регистрация: 4.3.2008 Пользователь №: 508 Из: Lviv Авто: Chevrolet Aveo Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
В мене є все. Василь якщо треба проконсультуватися по цьому стукай до мене підскажу.
-------------------- Чіптюнінг ВАЗ,Черрі,Джиллі,Рено,Кіа,Шевроле,Хундай,VAG,ГАЗ,ЗАЗ,ДЕУ,БМВ,МЕРСЕДЕС,МІТСУБІШІ 097 155-30-56
|
|
|
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Треба.
Як мінімум - потрібно роз'єм ОДБ-2, чи як його там... якщо знаєш де взяти... Коли все спаяю - свисну - може десь зустрінемось, обміняєш досвід на пиво ![]() ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 929 Регистрация: 4.3.2008 Пользователь №: 508 Из: Lviv Авто: Chevrolet Aveo Предупреждения: (10%) ![]() ![]() |
Без питань зразу дзвони.
-------------------- Чіптюнінг ВАЗ,Черрі,Джиллі,Рено,Кіа,Шевроле,Хундай,VAG,ГАЗ,ЗАЗ,ДЕУ,БМВ,МЕРСЕДЕС,МІТСУБІШІ 097 155-30-56
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Всім привіт! Народ зорінтуйте не грамотного
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 12:07 |