Що робити при заносі, дружні поради по темі |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Що робити при заносі, дружні поради по темі |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Як на мене досить актуальна тема в даний час, бо напевно кожен з нас попадав в такі ситації і напевно не всі з нас пройшли школу екстрімального водіння
![]() ![]() Добавлено: На мою думку одним із самих не правильних вчинків при заносі є різке газування або навпаки гальмування..... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 41 Регистрация: 15.4.2009 Пользователь №: 3.477 Из: Киев Авто: ВАЗ 11183 седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
вот! и я хотела бы уточнить! ))) а то народ (как минимум в лице меня) недопонимает )))
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
вот! и я хотела бы уточнить! ))) а то народ (как минимум в лице меня) недопонимает ))) Так от спеціально для вас(в хорошому розумінні цього слова) Занос - це коли при русі вперед на повороті, задня вісь(задні колеса) починають зсуватись в сторону обганяючи при цьому передні. Авто при цьому розвертає. Знос - має 2 значення. Знос будівлі - це руйнація. І знос авта з траекторії руху. Нас цікавить авто. Знос авта - це коли при русі вперед на повороті, задня і передня вісь починають зсуватись в сторону. Способи виходу з заносу і зносу вже описали вище. Аж впрів... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 17:36 |