Бортові комп'ютери |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Бортові комп'ютери |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 748 Регистрация: 3.12.2007 Из: Рівне Пользователь №: 146 Из: м. Рівне. Авто: Калина-седан (Чорничка) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Хто які бортовики собі ставить, якщо в когось є GAMMA GF218T, то поділіться чи нормальний, і чи потрібно до нього докуповувати якісь датчики.....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 645 Регистрация: 16.11.2007 Из: Київ Пользователь №: 83 Из: Київ Авто: 11193 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
рапортую: БК Штат Х1 Універсал прийшов з Харкова, ціна, як і писав вище 210грн + 10грн. пошта.
девайс вже встановив, з цим все просто 4 проводка: 12v і маса береться з кнопки аварійки, 1 проводок в роз'єм колодки освітлення(правда його я не підєднував, то сигнальна функція "забуті габаритні вогні") і останній в діагностичний OBD (7 роз'єм ). працює БК шустро і внятно. чесно сказать ще до установки думав - ну як на 3 символьному екранчику можна нормально відображать купу інфи - а нормально виходить! Тольятінскькі інженери все продумали. Головне що мені від цього БК терба було це читать/скидать коди помилок - з чим він успішно справляється, виглядає це як "бегущая строка", наприклад "code 1 - 0340". (вся інфа по решті функцій відображається статично в 3х позиціях екрану, т.е. без "бегущая строка", методом прокрутки по списку функцій) половина функцій - остаток в баке, прогноз пробега, счетчік топлива,... дублюється з штатним БК. + ще з толкових функцій • V напруга бортова, • сигналізатор перегріву двигла • котроль швидкості (пищить при перевищенні заданого порогу). а то бува задумаєшся про вічне... і їдеш містом 83-85, а гайци не дремлють і багато їх стало. ну ще положення дросельної заслонки, цифровий тахометр, спідометр, t двигла. Плазмер - прогрів і сушка свічок(в сирість/холод) - чи вона знадобиться... хз. але є і нехай буде 8) наче все. ІТОГО: приблудою я задоволений яко вимитий індійський слон! ![]() -------------------- Kalina's far, far away...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9.7.2025, 14:00 |