Кишені, бардачки, інші зручні місця, Хто які "тайники" зручні знайшов? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Кишені, бардачки, інші зручні місця, Хто які "тайники" зручні знайшов? |
![]() ![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Склалось в мене враження, що в калині занадто мало всяких там кишень, ніш, бардачок маленький, під сидіннями повітроводи...
Хто як присосовується, які "додаткові" місця використовує для зберігання різних речей? Наприклад я використовую попільничку для зберігання гарнітури "вільні руки". А в багажнику (седан) знайшов "тайник", де зберігаю трос, знак аварійної зупинки, скребок та щітку. Фото:
Прикрепленные файлы
![]() ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 606 Регистрация: 20.1.2009 Пользователь №: 2.634 Из: Киев Авто: Калина 1119 рислинг Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
В подлокотникке водительской двери есть небольшое углубление - в него просто офигенно удобно класть жетон с парковки супермаркета. Точно знаешь где он лежит и не закатится. Что еще туда класть не представляю.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 146 Регистрация: 26.2.2008 Из: Киев Пользователь №: 473 Из: Киев, Оболонь Авто: Калина-Калина Седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
В подлокотникке водительской двери есть небольшое углубление - в него просто офигенно удобно класть жетон с парковки супермаркета. Точно знаешь где он лежит и не закатится. Что еще туда класть не представляю. Я туда ложу сигареты и зажигалку, очень удобно -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 1.7.2025, 17:43 |