Покупка Калини без головної болі. Вибір диллера., Передпродажна підготовка, допи, страхування. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Покупка Калини без головної болі. Вибір диллера., Передпродажна підготовка, допи, страхування. |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 5.5.2008 Пользователь №: 827 Из: Львів Авто: Нету Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Підкажіть будь-ласка у якого дилера у Львові краще купляти Калину (де кращи обслуговування, сервіс і т.п.).Дякую.
Сообщение отредактировал scorpion_vp - 16.12.2008, 1:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Привіт всім!
Вирішив повернутись в ряди Калиноводів. Зупинився на седані в комплектації 11184-116-33 - з подушками безпеки, протитуманками та ін. Судячи з сайтів київських салонів, вони вже є. Був в Дністер-Авто. Там олень. Навіть не олень, а ОЛЕНЬ. ![]() Стільки дурниць мені нарозказував за 10 хвилин, що якби я не знав, що таке калина, я б ніколи більше туди не зайшов. Казав, що таких комплектацій в Україні не буде. Потім казав, що будуть, але по ціні 100 тис.грн. А в кінці - витяг прайс, де є ця комплектація, і, ніби це не він 10 хвилин дурниці розказував, тикнув пальцем "цю? ок, за два тижні будуть". Я в шоці. Хтось має виходи на автосалони, щоби якусь знижку там отримати... ![]() Буду радий допомозі. ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25.6.2025, 14:33 |