Бортові комп'ютери |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Бортові комп'ютери |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 748 Регистрация: 3.12.2007 Из: Рівне Пользователь №: 146 Из: м. Рівне. Авто: Калина-седан (Чорничка) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Хто які бортовики собі ставить, якщо в когось є GAMMA GF218T, то поділіться чи нормальний, і чи потрібно до нього докуповувати якісь датчики.....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Думаю варіант GAMMA GF218T саме те, що в даний час найопимальніше для Калини. Функції описувати не буду, можна на сайті виробника подивитись. Але скажу точно користуюсь ним вже 4 місяці, і що саме головне коритсуюсь кожен день, штатного майже не рухаю. Панель приладів без нього вже не уявляю. В мене також були помилки, обнулив і все. Не вистарчає показу по тиску і температурі масла, а в цілому, я ним задоволений на 99%. Не реклама, суто моя думка. У Львові я купував за 850грн.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9.7.2025, 14:06 |