Побалакаєм... про різне, В Станіславі... |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Побалакаєм... про різне, В Станіславі... |
![]()
|
|
![]() Куратор Львовской Области ![]() ![]() ![]() Группа: Совет директоров Сообщений: 2.523 Регистрация: 27.11.2007 Из: Lemberg Пользователь №: 104 Из: Галичина Авто: 1118 1,6 8 кл Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Пропоную вам тему де можна флудити від душі. Або просто поговорити. Щось типу нашої теми "Просто ЧАТ". Ніхто не проти?
![]() Добавлено: Зразу вам для роздумів http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?...ost&p=20190 Сообщение отредактировал scorpion_vp - 31.5.2009, 21:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 101 Регистрация: 28.5.2008 Пользователь №: 959 Из: г.Ивано-Франковск (Каскад) Авто: Лада Калина 1118 седан (1,6) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
...- розповіді це не обговорення!!! Пропоную Соломонове вирішення проблеми: Тему Поговорки,байки та інше (Розповіді на автомобільну тему) залишити і писати там розповіді і т .д.Це буде щось на зразок ВВС без коментарів та обговорення. Тему Гаражні байки відновити. Про інтерес до теми може служити навіть те ,що після створення на протязі 3,5 год було 87 відвідувачів. Слово "байка" використано в заголовку як неправдиве/напівправдиве/правдиве твердження ,яке потребує доведення в процесі якнайширшого обговорення для встановлення істини. Дискусія велася цивілізовано ,нікого ображеного я не помітив.Дехто не дуже уважно читав про предмет обговорення .Тому й були відповіді про гідроудар та про повний двигун масла,але, в цілому, обговорення пройшло нормально. Розмовляв сьогодні з ArtK по цьому питанню.У нього в адмінці якісь проблеми з переносом та склейкою.Може якісь некоректні настройки в правах модератора ,а може скрипт глючить.Думаю з часом все втрясеться. Тему Гаражні байки з коментарями (щоб не втратити контекст ) перенесу сам. Добавлено: Якщо тема дозволяє флудити, а вона це дозволяє!!!, то і я скажу. Не обзивай себе флудером. Забанять. Про флуд тут : http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D1%83%D0%B4 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23.6.2025, 15:44 |