Зустрічі, Від першої по останню зустріч у Франківській обл. Плануєм все тут. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Зустрічі, Від першої по останню зустріч у Франківській обл. Плануєм все тут. |
![]() ![]()
|
|
![]() Куратор Ів-Франківської області. ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 448 Регистрация: 31.3.2008 Пользователь №: 633 Из: Івано-Франківська обл, м Калуш Авто: ВАЗ-11183-Седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Франківчани, веселіше...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 101 Регистрация: 28.5.2008 Пользователь №: 959 Из: г.Ивано-Франковск (Каскад) Авто: Лада Калина 1118 седан (1,6) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Беру пиво і щось до пива та шашлика,
2 к-ти шампурів.сокира і т.і. решта розберемся на місці. Місце і час зустрічі зрозуміло. А кінцевий пункт--озеро??Чи може ще хтось щось запропонує? Зустріти всіх точно в 11-00 не зможу.Буду прив'язуватися до Димка.Я обіцяв його зустріти і провести до місця. scorpion_vp ! Велике прохання,кинь e-mail всім учасникам гілки. Заходять рідко ,в ЛС не дивляться,а електронку ,напевно, перевіряють. Ще одне.На випадок форс-мажору (страшна злива,буря і т.і.)Треба прикинути альтернативний варіант. Пропоную "найсмачніші в Прикарпатті"(знають усі) чебуреки в с.Криниченька біля Богородчан. Тут є Володимир з Богородчан. Володимир ! Якщо не важко,виясни чи немає у них якихось заморочок на цей день ArtK ! У тебе №тел той же,що викладав у форумі? Свій я тобі кидав у ЛС.Треба буде зв'язатися ,може щось уточнити. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Куратор Ів-Франківської області. ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 448 Регистрация: 31.3.2008 Пользователь №: 633 Из: Івано-Франківська обл, м Калуш Авто: ВАЗ-11183-Седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Беру пиво і щось до пива та шашлика, 2 к-ти шампурів.сокира і т.і. решта розберемся на місці. Місце і час зустрічі зрозуміло. А кінцевий пункт--озеро??Чи може ще хтось щось запропонує? Зустріти всіх точно в 11-00 не зможу.Буду прив'язуватися до Димка.Я обіцяв його зустріти і провести до місця. scorpion_vp ! Велике прохання,кинь e-mail всім учасникам гілки. Заходять рідко ,в ЛС не дивляться,а електронку ,напевно, перевіряють. Ще одне.На випадок форс-мажору (страшна злива,буря і т.і.)Треба прикинути альтернативний варіант. Пропоную "найсмачніші в Прикарпатті"(знають усі) чебуреки в с.Криниченька біля Богородчан. Тут є Володимир з Богородчан. Володимир ! Якщо не важко,виясни чи немає у них якихось заморочок на цей день ArtK ! У тебе №тел той же,що викладав у форумі? Свій я тобі кидав у ЛС.Треба буде зв'язатися ,може щось уточнити. 80974352345 ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 14:46 |