Зустрічі, Від першої по останню зустріч у Франківській обл. Плануєм все тут. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Зустрічі, Від першої по останню зустріч у Франківській обл. Плануєм все тут. |
![]() ![]()
|
|
![]() Куратор Ів-Франківської області. ![]() ![]() ![]() Группа: Партнер Сообщений: 448 Регистрация: 31.3.2008 Пользователь №: 633 Из: Івано-Франківська обл, м Калуш Авто: ВАЗ-11183-Седан Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Франківчани, веселіше...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 101 Регистрация: 28.5.2008 Пользователь №: 959 Из: г.Ивано-Франковск (Каскад) Авто: Лада Калина 1118 седан (1,6) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
а ви розмовляєте суто по українські в І-Ф? Димок! Не переймайся. Я 20 років прожив у Чернівцях, тому говорю українською,російською, та ще трохи молдавською. Що буде не зрозуміло-перекладу. дякую, 15 хвилин тому мене вже запросили ![]() це я пишу для того, щоб ви не подумали що я напрошуюся ![]() ArtK ,це я його запрошував.Нудьгує він сам в Чернівцях. якщо вірити iGo, то я доїду до вул. Пасічної без проблем ![]() Не переймайся, я живу на Каскаді ,зустріну тебе на обїздній і разом поїдемо далі.Свій моб кину тобі в ЛС .Будеш підїжджати до Марківців,даш маяк. Добавлено: Стосовно місця: пропоную озеро на Пасічній, навпроти лікарні. Там і природа, можна і шашлик засмажити і м`яча поганяти і дітям є де по травичці побігати. Нормальне місце.Підтримую. На випадок поганої погоди,зорієнтуємося на місці. GPS : [48о55'59.40"N] [24o41'14.54"E] Фото внизу: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 9:51 |