АЗС... Пальне..., Обмін досвідом. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
АЗС... Пальне..., Обмін досвідом. |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 27.8.2008 Пользователь №: 1.490 Из: м.Львів Авто: Лада Калина 1118 1,6 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Привіт.
Давайте будемо тут писати де у Львові нормальний бензин (на яких АЗС), і де ви самі заправляєтесь постійно.. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.400 Регистрация: 26.12.2008 Пользователь №: 2.391 Из: Львов, Санта-Барбара Авто: ВАЗ-11183-114 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
На Зеленій, перед в*їздом на Сихів 95-й нормальний (ОККО). Майже не крадуть. На сихівському мості (ОККО) крадуть більше. На Ві-Павері (Шелл) розхід менше суттєво (в середньому 5-6 л на трасі при повній загрузці машини і швидкості 90), але він дорожче. На рахунок "ракети" - по динаміці не відчув. Та і відразу відчути неможливо, хіба на авто з пробігом - бо прочистить загажений паливний тракт. На ВОГу більш-менш 95-й, але може бути "Г" (в них на заводі погані фільтри на сірку). На Лук-Ойлі краще не заправлятись.Хороший бензин 95-й на ОККО (перехрестя Пасічна-Батальна), пульс в них теж хороший (раз-два в місяць варто заливати). Все.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
На Лук-Ойлі краще не заправлятись. Не згоден, дивлячись де заправлятись...виїзд із кульпарківської на роз`їзді на сокільники біває бензік зовсім такий нічьо і через пів кілометра на колцевій часто повний фуфел....., але в мене так виходить, що я досить часто буваю в оброшино, там теж є Лук Оіл, то бензік в більшості чудовий!!!!!!! .Хороший бензин 95-й на ОККО (перехрестя Пасічна-Батальна), пульс в них теж хороший (раз-два в місяць варто заливати). Я пульс пару раз запрвляв: перший раз як він тільки появився то був такий завсім нічьо, а потім заправлявся- то був погірше звичайного їхнього 95!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 1.8.2025, 12:00 |