Що робити при заносі, дружні поради по темі |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Що робити при заносі, дружні поради по темі |
![]()
|
|
![]() Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 124 Регистрация: 26.1.2009 Пользователь №: 2.711 Из: Львів, Привокзальна Авто: Kalina 1119 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Як на мене досить актуальна тема в даний час, бо напевно кожен з нас попадав в такі ситації і напевно не всі з нас пройшли школу екстрімального водіння
![]() ![]() Добавлено: На мою думку одним із самих не правильних вчинків при заносі є різке газування або навпаки гальмування..... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
І як на мене то власне основна перевага переднього приводу у тому що ЗАНЕСТИ передньпривідний автомобіль ЗНАЧНО важче ніж задній. (навіть при бажанні...) Тому передок --рулить
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.774 Регистрация: 17.5.2008 Пользователь №: 897 Из: Киев, Теремки Авто: ВАЗ-11184 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
І як на мене то власне основна перевага переднього приводу у тому що ЗАНЕСТИ передньпривідний автомобіль ЗНАЧНО важче ніж задній. (навіть при бажанні...) Тому передок --рулить ![]() Занести то важче, я б сказав, що дуже важко, але зносить зі слизької дороги "на раз". Почитайте ось це http://www.autoportal.ru/articles/?inf=123. Я на дорозі вже багато років, але весь час до Калини - на задньому приводі. До ектремалів не відношусь, ала якось звик їздити з відчуттям, що авто під контролем. Провів власні "дослідження" з Калиною на автодромі в Феофанії і готовий підписатись під кожним висновком з рекомендованої статті. Поки більш-менш засвоїв вихід зі зносу з використанням ручного гальма. Але це важкувато - однієї руки на кермі замало, коли керувати потрібно швидко та енергійно. Планую сьогодні ввечері відпрацювати інший прийом - з підгальмовуванням основним гальмом замість ручного (якщо дружина не підкоригує мої плани ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.6.2025, 20:19 |