Післягарантійне обслуговування, ремонт Калини..., Ремонт (також після ДТП), профілактика, заміна, антикор, безшумка. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Післягарантійне обслуговування, ремонт Калини..., Ремонт (також після ДТП), профілактика, заміна, антикор, безшумка. |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 71 Регистрация: 27.8.2008 Пользователь №: 1.490 Из: м.Львів Авто: Лада Калина 1118 1,6 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Привіт ще раз всім.
Таке питання: де у Львові можна зробити НОРМАЛЬНО антикорозійну обробку Калини, і взагалі її перевірити від А до Я? Хто на яких СТО обслуговує? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
заїхав на зелену в 6 )) і там порадили BIG-фільтер.... його і взяв. 45 грн.
Добавлено: короче поміняв масло в коробці...... порадили...вирішив не економити.... залив Лікві Моллі. Попав у 550 грн...... Результат відчутно з першого перемикання передач, однозначно лекше перемикаються і лпавніше, без закусувань і так далі. Хоча я майже переконаний що такий ефект спостерігається у всіз хто перший раз, після заводського поміняє масло в коробці. В середу ще міняю в двигуні... теж лікві... П.С. Там же на сервісі майстер перевірив рівень масла в двигуні, помацавши то масло.... Сказав що свій ресурс воно вже вичерпало, не має вязкості (чи щось таке). Залито було на Шевченка Шел Хепікс 10В40 дають напис заміна через 10 000 . Я наразі наїздив 7400. Хоча раніше , ніколи за 7 не переходив..... Зараз просто часу не було і зарплати )))))))))))))))) Мораль така... всі 10000 ттисяч як пишуть, їздити не здорово.... Хоча переконаний ви і так це знали .. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 22.6.2025, 16:47 |