Как взять кредит со 100% увереностью на гарантийное письмо?, Покупка кредита |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Как взять кредит со 100% увереностью на гарантийное письмо?, Покупка кредита |
![]() ![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 21.7.2008 Пользователь №: 1.286 Из: г. Киев Авто: ... Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Это тема для тех кому в банке отказали на выдачю кредита на автомобиль, но все же каким образом его можно получить...
Я когда брал машину мне с Альфа банка пришел отказ мол оф. ставка маленькая, уплатив 200$ мне выдали кредит на автомобиль без проблем, правда в другом банке! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Участник ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 150 Регистрация: 23.1.2008 Пользователь №: 324 Из: Україна, Київська обл., м. Бровари Авто: 11184 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Это тема для тех кому в банке отказали на выдачю кредита на автомобиль, но все же каким образом его можно получить... Я когда брал машину мне с Альфа банка пришел отказ мол оф. ставка маленькая, уплатив 200$ мне выдали кредит на автомобиль без проблем, правда в другом банке! Лохотроншик, чи що?! ![]() Альфа ніколи не вимагала довідку про доходи, тому ймовірність того, що вони відмовили, через малу оф. ставку --> 0! А віддати 200 баків хтозна кому, незрозуміло за що?! То треба бути ідіотом! Ніхто так кредитів не видає, так тільки бабки з лохів злуплюють! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 21.7.2008 Пользователь №: 1.286 Из: г. Киев Авто: ... Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Лохотроншик, чи що?! ![]() Альфа ніколи не вимагала довідку про доходи, тому ймовірність того, що вони відмовили, через малу оф. ставку --> 0! А віддати 200 баків хтозна кому, незрозуміло за що?! То треба бути ідіотом! Ніхто так кредитів не видає, так тільки бабки з лохів злуплюють! Во первых Альфа банк рассматривает оф. доходы, то что они пишут что без справки о доходах это одно "наработать клиентуру", после подачи документов все чательно проверяется через бухгалтерию и ничего не скрыть! Во вторых когда приходит отказ а машину хочется = 200$ менеджеру и вопрос решен без проблем со 100% позитивным результатом! Звинувачення видалено Добавлено: Лохотроншик, чи що?! ![]() Альфа ніколи не вимагала довідку про доходи, тому ймовірність того, що вони відмовили, через малу оф. ставку --> 0! А віддати 200 баків хтозна кому, незрозуміло за що?! То треба бути ідіотом! Ніхто так кредитів не видає, так тільки бабки з лохів злуплюють! И с чего ты взял что банк ВЫМАГАЕТ справку о доходах? Если первоночальный взнос идет более 20%, то в 80% банков вобще не смотрят на эту бумашку!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 15.9.2025, 1:08 |