Покупка Калини без головної болі. Вибір диллера., Передпродажна підготовка, допи, страхування. |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Покупка Калини без головної болі. Вибір диллера., Передпродажна підготовка, допи, страхування. |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 5.5.2008 Пользователь №: 827 Из: Львів Авто: Нету Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Підкажіть будь-ласка у якого дилера у Львові краще купляти Калину (де кращи обслуговування, сервіс і т.п.).Дякую.
Сообщение отредактировал scorpion_vp - 16.12.2008, 1:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський організатор міроприємств ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1.414 Регистрация: 10.12.2007 Из: Україна-Львів Пользователь №: 182 Из: м. Львів (Сихів)(Барбара) Авто: Lada 11183 Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Мабуть це питання до власне кожного водія того чи іншого сервісу. Я купував машину в Дністер Авто. Особисто я сервісом не задоволений, пояснюю чому :
1) Працюють там явно хлопці САМОУЧКИ які просто мають досвід у перекручуванні жигулів різних марок. А от конкретно по калині галяк. Це одразу відбивається на пошуку несправності чи стуку чи звуку (вони просто не знають де шукати.) 2)коли ремонтуєш у них машину, то треба сидіти біля них і контролювати все шо вони роблять. (бо відкрутивши 10 болтів, 2-3 з них в результаті можуть опинитися у вас у руці.) 3) підхід до виконання роботи мене ппросто вбиває: у мене колись тріснув один з патрубків тосолу, коли я приїхав до них, вони найшли один, відремонтували його і сказали все можеш їхати. При цьому на жоден з інших, там їх загалом 3 чи 4 навіть оком не глянули, як результат я до них їздив з патрубками які текли 3 рази. Недавно відрегулював клапана у сервісі на Шевченка (Хюндай сервіс) теж дністер авто. Так після того мені двоє водіїв одразу сказали що у тебе стукають клапана. Довелось їхати до свого майстра і робити на совість. Я чув позитивні відгуки про сервісне обслуговування на ЮА холдінг, але точно не знаю,не звертався. Та думаю так - якщо гарнтія вам не важлива, то краще плюнути і ремонтуватися у перевіреник людей. Але це питання як пощастить з машинкою. Мені недавно по гарантії замінили електро підсилювач керма (а коштує він новий в районі 3500). Отак..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25.6.2025, 17:19 |