Калиноводи закарпаття!, Де ви? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Калиноводи закарпаття!, Де ви? |
![]() ![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Тривалий термін працюю в Ужгороді. Зустрічаю багато калин. А в форумі пусто...
Де ж ви? Активніше! ![]() -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Львівський риболов ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 980 Регистрация: 18.1.2008 Пользователь №: 307 Из: Львів (Рясне) Авто: 11183 все, крім шкіри :))))) Предупреждения: (0%) ![]() ![]() |
Перші ЕУРи дійсно були неякісні, летіли через один.
Але для цього є гарантія. Років десь два тому ВАЗ змінив постачальника ЕУРів, тепер з ними немає жодних проблем. Я особисто знаю у Львові 9 калиноводів, ні в кого проблем з ЕУРом не виникало. В мене машина без ЕУРа. Я й незнав, що вони без підсилювачів на Україну постачаються. Але коли я брав, в наявності був лише один седан, без підсилювача. Зате на 2 000 грн. дешевше. Чекати я не хотів, та й знав, що з наступної партії будуть дорожчі, то й взяв без підсилювача. В принципі не жалію, зекономив 400 баксів, а руль й так крутиться легко. Так що також можеш брати без підсилювача - буде -2000 грн. Аналогічно, з двигуном 1,4 16V буде на 3 500 грн. дорожче, ніж з двигуном 1,6 8V. Тому рекомендую 1,6 8V. -------------------- ГСТО РОСАВТО Львів - ф ТОПКУ!!!
"А там олЕні, Олені..." (с) ТіК Не ту країну Гондурасом назвали :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23.6.2025, 22:46 |