Історая наступна.
Купував "автоцивілку" у ПЗУ тричі. Третій раз був останнім.
У зв'язку з продажем попереднього автомобіля та купівлі калини повернув у львівський офіс на пр.Шевченка поліс (другий, куплений у цій компанії) після двох місяців його дії, залишалось ще 10 місяців. Згідно законодавства страховик повертає кошти за невикористаний час пропорційно сплаченої вартості, за виключенням адмінвитрат. Одночасно оформив договір на новий автомобіль ("3-тій поліс"). Запропонував, щоби в оплату 3-го врахували невикористану вартість 2-го. Спеціаліст повідомив, що я мушу оплатити 100% вартості 3-го поліса готівкою, а за невикористаний термін дії 2-го гроші мені повернуть переказом Аваль-експрес чи аналогічним.
Крім цього, за словами цього ж спеціаліста, я втратив право на накопичувальну знижку (яку вже отримував при купівці другого поліса), оскільки перших два поліси були на один автомобіль, а третій на інший автомобіль (хоча тієї ж марки).
Грошей за невикористаний період я також так і не отримав, хоча вже минуло 3 місяці...
Виникає запитання: якщо грошей за поліс потрібно чекати більше трьох місяців, то скільки ж чекати виплат по ДТП????
Добре, що я ще й КАСКО у них не взяв... а планував.
За суму 100 гривень я з'ясовувати відносини не буду. Лише поставлю до відома інших. На всяк випадок.