Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: PZU Україна
Лада Калина Клуб в Украине > Покупка Калины > СТРАХОВЫЕ
Vr_
Негатив про ПЗУ-Україна.
Історая наступна.
Купував "автоцивілку" у ПЗУ тричі. Третій раз був останнім.
У зв'язку з продажем попереднього автомобіля та купівлі калини повернув у львівський офіс на пр.Шевченка поліс (другий, куплений у цій компанії) після двох місяців його дії, залишалось ще 10 місяців. Згідно законодавства страховик повертає кошти за невикористаний час пропорційно сплаченої вартості, за виключенням адмінвитрат. Одночасно оформив договір на новий автомобіль ("3-тій поліс"). Запропонував, щоби в оплату 3-го врахували невикористану вартість 2-го. Спеціаліст повідомив, що я мушу оплатити 100% вартості 3-го поліса готівкою, а за невикористаний термін дії 2-го гроші мені повернуть переказом Аваль-експрес чи аналогічним.
Крім цього, за словами цього ж спеціаліста, я втратив право на накопичувальну знижку (яку вже отримував при купівці другого поліса), оскільки перших два поліси були на один автомобіль, а третій на інший автомобіль (хоча тієї ж марки).
Грошей за невикористаний період я також так і не отримав, хоча вже минуло 3 місяці...
Виникає запитання: якщо грошей за поліс потрібно чекати більше трьох місяців, то скільки ж чекати виплат по ДТП????
Добре, що я ще й КАСКО у них не взяв... а планував.
За суму 100 гривень я з'ясовувати відносини не буду. Лише поставлю до відома інших. На всяк випадок. wink.gif
Марина
если машинка кредитная и требует ремонта по КАСКО, то банк как правило сам напрягает страховую, так как "вигодонабувачем" является именно банк и в его интересах получить сумму для ремонта авто, а потом по обоюдному вашему с банком решению уже решается куда идут эти деньги в счет погашения кредита, или на ремонт..
Vr_
Мова йде про автоцивілку.
І про відношення до клієнтів...
DrRost
Цитата(Марина @ 26.4.2008, 22:25) *
если машинка кредитная и требует ремонта по КАСКО, то банк как правило сам напрягает страховую, так как "вигодонабувачем" является именно банк и в его интересах получить сумму для ремонта авто, а потом по обоюдному вашему с банком решению уже решается куда идут эти деньги в счет погашения кредита, или на ремонт..

Вообще то когда оформляются документы в страховой (рассмотрение страхового случая) требуют письмо из банка, согласие или не согласие насчет денег, т.е. куда деньги в банк или на ремонт. Возможно наличными или б/н в сервис.
Поэтому как то не складывается с тем что вы пишите - решать с банком после получения денег, куда их, -оставит в банке или на ремонт... connie_beatdeadhorse.gif
Vr_
Дзвонив 2 місяці тому на "гарячу лінію" ПЗУ, інформацію записали, пообіцяли, що обов'язково зі мною зв'яжуться.
І "забили"...
Не зв'язуєтесь з PZU-Україна!
Ларочка
Цитата(Vr_ @ 23.7.2008, 13:17) *
Дзвонив 2 місяці тому на "гарячу лінію" ПЗУ, інформацію записали, пообіцяли, що обов'язково зі мною зв'яжуться.
І "забили"...
Не зв'язуєтесь з PZU-Україна!

знайома особисто з PZU-Україна, та керівництвом в Тернополі... також не раджу
namaste
Мдам... у меня брат в ней застраховался. При наступлении страхового случая - не платят, и даже об этом не думают. sad.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU