Продам одним лотом мозги на калину 3 шт. завідомо не робочі.
1. верхні зліва (в корпусі). стояли на калині 11183, 1,6 8 кл. на фото в них сама пошкоджена плата.
2. без корпусу. Придбав як робочі, але виявилось, що вони теж "плавали". пошкодження не такі сильні як на рідних мозгах але присутні.
3. верхні справа. після того як я сказав, що мозгам, які він прислав *опа продавець погодився вислати ще одні - верняк робочі тіпа ще вчора в гаражі все працювало. Зовнішніх пошкоджень на них я не виявив. Стартер крутили, бензонасос працював, але двигун не заводився. При розтині виявилось, що процесор в них не такий як на двох попередніх - можливо в цьому і була проблема. Наклейка на корпусі від рідних мозгів- приклеїв щоб не пролюбити.
Враховуючи те, що в Хмельницькому я знайшов тільки одного майстра, який міг би спробувати за 50 баксів прошити мозги, при чому гарантію давав до дверей, я забив і купив новий блок.
Так як калина давно продана і, сподіваюсь, когось радує ці запчастюліни мені вже не потрібні. Хто розбирається можливо забере собі під відновлення чи на запчастини.
Ціна 1000 грн за все.
Відправка Новою поштою або в Хмельницькому при зустрічі.
Оплата на карту привата.
ФОТО ДОДАТИ НЕ МОЖУ (навіть ті, які менші 2 мб.) КОМУ ЦІКАВО-ДАЙТЕ ЗНАТИ, СКИНУ НА ПОШТУ
За будь-якою інформацією краще телефонуйте 067-382-16-31 бо на сайті вже буваю рідко.
Пи.Си. Бонусом покупцю можу віддати новий карданчик (одну його частину) рульового. Придбав але так і не встановив )