Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: щотки лобового не стають на місце
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Электрика, звук и свет
ZTVR
маю таку проблему, щотки лобового скла не стають на місце, а зупиняються то на середині скла то трошки нижче середини скла. Прочитав на російському форумі шо там шось треба регулювати але так і незрозумів шо там на трапеції крутити. Коли включаю знову то вони як на зло опускаються в самий низ і знову йдуть в гору, пару раз взмахнув після пшикання з омивайок скла знову стають на середині скла. Будласка підскажіть що там крутити чи міняти треба?
IgorS
1. Снять декоративные колпачки дворников.
2. Выставить "нижнюю границу" хода дворников (приблизительно параллельно капоту) путем ослабления гаек, что располагаются под колпачками.
3. Ключем на 13 затянуть гайки, которые под декоративными колпачками.
4. Проверить "верхнюю границу" хода дворников (чтоб не бил о дверь)
5. При необходимости сместить границы хода дворников - выполнить п.2-4
6. Вернуть на место декоративные колпачки smile.gif
ZTVR
але коли я знов їх включаю вони ідуть в низ а потім знов догори, коли я їх посуну вниз вони не підуть ще нижче? на капот
лео
Цитата(IgorS @ 5.2.2013, 20:23) *
1. Снять декоративные колпачки дворников.
2. Выставить "нижнюю границу" хода дворников (приблизительно параллельно капоту) путем ослабления гаек, что располагаются под колпачками.
3. Ключем на 13 затянуть гайки, которые под декоративными колпачками.
4. Проверить "верхнюю границу" хода дворников (чтоб не бил о дверь)
5. При необходимости сместить границы хода дворников - выполнить п.2-4
6. Вернуть на место декоративные колпачки smile.gif

Не факт, если они останавливаются посредине хода, то может просто реле гавкнуться
ZTVR
воно в мене прогресує, тобто спочатку трошки недоходили а потім все сильніше і сильніше, і доречі щелчок реле чути як на мене зарано, тобто воно щолкає і разу щітки на середині скла зупиняються.
IgorS
Почитайте здесь - ЖМИ Я думаю найдете ответ на свой вопрос...
ZTVR
Цитата(IgorS @ 5.2.2013, 21:08) *
Почитайте здесь - ЖМИ Я думаю найдете ответ на свой вопрос...

величезне дякую
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU