Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Магнитафон и iPod
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Электрика, звук и свет
Дмитрий111
Здравствуйте, имею замечательную автомагнитолу Prology, которая вроде бы как имеет возможность подключения к iPod(или любим другим mp3 плеерам). Я сколько уже кручу, верчу так и не пойму куда что пихать нужно что бы это стало возможным) Только сзади есть 8 проводов, 4 показные на фото:
И еще 4 таких же только другой расцветки 2 белые и 2 красные.
В общем суть вопроса состоит в том что нужно сделать что бы у меня появился разъем 3.5? В коробке никаких проводов больше не было.
ryuras
а не простіше качнути мурзилку до мафона і подивитися за що кожний дріт відповідає? ще на самому мафоні можу загальна бути схема підключень.

Шукай AUX IN або все що з IN, це буде вхід в мафон. IN це вхід, OUT це вихід
Більшість сучасних мафонів мають вхід, але це не факт.
Коли знайдеш AUX IN, тоді не проблема самому спаяти кабельок 2 тюльпана на один 3,5 пальчик, або купити вже готовий кабельок, ціна йому 10-20 грн і продається в будь-якому радіомагазині або радіоринку.

Thyssen
Под IPod у мафона должен быть свой разъем...
ryuras
Крім того щоб мафон підтримував IPOD треба ще ДАТА-кабельок мати. Тоді буде гламур, мафон буде IPODом керувати і на екрачику мафона будуть назви треків відображатися, буде все в шоколаді.
maxx
я конечно могу ошибатся, но мне казалось что подключение всей эпловской семьи должно быть эдентично.
У меня на Мазде жены магнитола пионер коннектится с айфоном сама по воздуху помоему через блютуз.
ryuras
в мене мафон панас, блютузу не має, але має дата-порт для підключення IPOD через який він бере повне керування IPOD-ом на себе з виводом інфи на десплей мафона. Але такий кабельок порядка 80$ коштує і ще треба його добре пошукати. Можливо ці кабельки і стандартні, так як я IPOD не маю, то і дуже не вникав.
Хоча IPOD, як і будь-який інший плеєр можна підключити через 3,5 джек, головне щоб мафон мав AUX-In або LIne-IN. Але тоді треками буде керувати плеєр, а мафон буде тупо виконувати роль усілка.

Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU