Цитата(koval @ 6.11.2012, 19:05)

Порадьте, який причіп вибрати, мається наувазі виробник, розміри, комплектація. Хотілося почути поради тих, хто користується ним. Який причіп ви ніколи б не купили? Чому?
Визначся для початку зі своїми потребами:
- габарити вантажу
- вага вантажу
- можливості твоєї автівки.
Оскільки у мене шла будова, то пачку я вибрав одну з більших, тобто десь 114см на 250см - це дає змогу перевозити майже всі вантажі так званого євростандарта: гіпсокартон, двері, блоки утеплювача мінвати чи пінопласту і т.п.
Колеса - зовнішні і тільки тоді на дно у тебе ляже лист гіпсокартону і не буде ламатись через арку колеса.
Добре коли задній борт відкидається повністю, а не секція, і ще краще, коли його можно зняти зовсім - на багато зручніше вивантажувати пісок, щебінь, бульбу ) і т.п. та і мити потім зручніше )))
Ресори - волгівськи, ступиці і колеса жигулівськи. Плюс у тому, що не потрібно возити запаску ще й до причепа, якщо у тебе жижулі-калина - вістарчить штатної від машини.
Рама у всіх надійна, а замок я вибрав старої системи - той що затягується гвинтом, а не защіпкою, ну так мені видалось надійніше.
Електропроводка у всіх, як правило, хренувато зроблена - прийдеться самому переробляти і пропаювати, бо задовбе.
Раніше я його тягав на Рено-25 (2,2л) і А6 дизель, калина не найкращий тягач - то якщо потрібно просто збільшити багажник калини і будови не передбачається, то не вартує брати такий великий як у мене. Але мій прицеп мені дозволив і дозволяє обходитись без послуг газелеводів і бусів і на калині, не так часто я її запрягаю, але як у нас кажуть: "Як тре, то - тре!" ))
ЗІ. бачив калину, яку постійно примушували тягати причіп - видовище жалюгідне. Штатні кріплення вириваються и бляха тріскає навколо них доволі швидко. Господар був змушений займатись підсиленням майже усього днища "задка" ((, ВАЗ-2106, чи 08 куди витриваліші були до причепа. Тому основна з порад до фаркопа - тільки з додатковим третім кріпленням під днищем запаски (у конфі тут хтось писав про такі готові, або самовдосконалені)