Baltozor
10.9.2011, 17:58
Не регулюється температура салону. Тепле повітря починає йти тільки тоді коли регулятор знаходиться на мах (в інших положеннях йде холодне повітря). Якщо повернути на мах, а потім в інше положення (зменшити наприклад до середнього) всерівно працює тільки на мах (гаряче повітря). Холодне знову йде тільки після як повернути регулятор на мінімум. Питання - що це може бути? І чи довго це будуть виконувати на ГСТО (машина на гарнтії)? Може не в той розділ всунув тему - вибачайте - перенесіть тоді у відповідну.
скорее всего это температурный датчик, который находится в плафоне. Замени его и все будет ок
мой тебе совет не обслуживай ГСТО.
Baltozor
12.9.2011, 10:00
Вибачте за нерозуміння. В плафоні - це той що в салоні освітлення - там датчик температури?
Цитата(Baltozor @ 12.9.2011, 11:00)

Вибачте за нерозуміння. В плафоні - це той що в салоні освітлення - там датчик температури?
да
Цитата(Baltozor @ 12.9.2011, 11:00)

а калина с кондиционером? Если нет, то и датчика нет.
З кондиціонером. Зразу питанння - при влюченому кондиціонері (натиснута кнопка з сніжинкою) регулятор температури виконує функції регулятора температури салону?. При покупці автомобіля в салоні було озвучено що при включеному кондиціонері регулятор повинен стояти на min. В інструкції по експлуатації трохи коряво дане питання описане.
1) Отже чи можна регулятор використовувати при включеному кондиціонері?
2) Якщо в мене встановлений кондиціонер можливо що накрився датчик температури повітря в салоні (який знаходиться в плафоні)?
1) Можно. В наших машинах утановлен не просто кондей, а климатическая установка с возможностью реулирования температуры в салоне.
2) 95% что это накрылся датчик. Я тебе уже писал
Baltozor
14.9.2011, 14:56
ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!! Вибачте за те що так довго Вас мучив
Не за что, когда поменяешь, отпишись. При покупке договорись с продавцом на случай обмена. Не знаю как на калинах, но на 10 эти датчики шумноватые, шумит вентилятор, который находится в датчике
Baltozor
28.9.2011, 10:51
Отже їздив на ГСТО. Порадили поки що "погратись" з регулятором температури - а я кщо не допоможе буть виправляти.
Питання поки що до форумчам - температура регулюється не датчиком а заслонкою? (її до речі чути коли включено зажигание - звут електромоторчика який відкриває/закриває заслонку при регулюванні температури).
"Погрався"

Регулювання необхідної температури проходить наступним чином - ставим на мах (заслонка починаэ відкриватись), дойшовши приблизно до середини ставим на мін (заслонка починає закриватись) - і тільки після цього ставим необхідну температуру - і чудо вона запиняється в необхідному нам положенні.
Звичайно можна сказати що це регулювання через "жо.." але постає питання чи варто тепер всковирять (а ятак розумію треба під торпеду забиратись) чи залишити так (машина на гарантії)
Правильно, реглирует подачу воздуха заслонка, но она открывается от датчика. Я прошлой зимой ставил температуру 22. Так где-то пол часа валит горячий воздух, потом теплый. Постоял с не работающем двигателем, салон охладился, процедура повторяется. Так шо едь на СТО и пусть гарантийщики тебе не е..т мозги, а меняют датчик
Baltozor
28.9.2011, 12:47
Ще раз спасибі за відповідь - будем боротись
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.