Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Реєчні склопідіймачі на Калинку
Лада Калина Клуб в Украине > Техничка > Электрика, звук и свет
ryuras
Всім привіт. Я на цьому форумі новенький, так що зразу не бийте.
Навернувся в мене склопідіймач передньої лівої дверки. Зажувало дермантінову шторку, тросик злетів з ролика, на редукторі зробиляся "борода". Крім того тросик в редукторі ще й пожувало. Три дня "сексу" із намотуванням і перемотуванням та рівнянням тросика нічого не дало. Хватало ремонту на пару раз вікно закрити/відкрити. Крім того щей в в правій дверці в крайньому верхньому положенні вікно підклинює і видає звук "ТР-ТР-ТР-ТР-ТР", мабуть що треба шестерню міняти.
ДІСТАЛО !!!!!!!!!!
Спочатку хотів купити рідний лівий склопідіймач, але внас (в Івано-франківську) ціна мінімум 420 грн за б/у просять 250 без торгу. порився в інеті знайшов оригінал за 320-370 грн. Але сусіди діди-шамани по гаражах здали мені тему про реєчні склопідіймачі. Казали що на Калину вони не ставили, але на іхніх жигулях і "9" вони роками ходять і ніяких проблем із ними не має, тільки раз в декілька років почистити і змастити механізм Літолом або ШРУСОМ.
Знову порився в інеті знайшов для Калини реєчний склопідіймач http://avtosound.com/index.php?productID=3...ent=yes#inquiry і http://zp.prom.ua/p2394382-steklopodemniki...119-kalina.html

Крім того є ще купа різних універсальних склопідіймачів і ціна дешевша.

Полистав Калинівські форуми інформації про рейкові склопідіймачі практично "0" таке враження що народ їх ігнорує і ставлять оригінальні тросикові.
Тому питання хто ставив рейкові склопідіймачі на передні дверки Калини замість рідних бадильових? які вилазять "косяки" і заморочки?
Ціна рейкових модельних співрозмірна з ціною на рідні, тому хочеться раз потратити гроші і свій час, зробити і забути про них.

Раніше мав Рено, Ауді, Форда там із склопідіймачами взагалі ніколи ніяких проблем не було, все робило як годинник, а тут нова машинка, пробіг практично нульовий і почали косяки вилазити. причому десь на 30000 щось постійно вилазить, то стартер без змаски, то кулаки сухі посипалися, то шарова, то опорний підшипник, то комп тосолом залило,.... і тд. Тепер склопідіймачі.

Дякую

p.s. Моя машинка: Калина 11183 2006 рік, пробіг 38000 км, седан, комплектація норма.

Medved
Я бы поставил любые, даже поменял бы на механику, только бы стекло полностью пряталось в дверь.
blistograd
Цитата(ryuras @ 3.8.2011, 11:01) *
ДІСТАЛО !!!!!!!!!!

Дякую

p.s. Моя машинка: Калина 11183 2006 рік, пробіг 38000 км, седан, комплектація норма.

Не переймайся.

Реєчні с мотрами мабоші добрі підіймачі
ставив їх на ланоси 2109 навіить на газ 3110

вони працюють і добре.
тихіше.
на мотори Мабоші пожиттєва гарантія

заодне й задні (якби булив продажу) впихнувби і була б ляля.

П.с.
ryuras
blistograd Дякую.

А вікно з ними повністю буде відкриватися, чи як по стандарду?
blistograd
цього не в курсі. треба ставити пробувати.

на тих моделях шо я ставив і на заодських відкривалося повністю.

Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU