Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Віконні ущільнювачі
Лада Калина Клуб в Украине > Главный форум > Клуб Лада Калина в Украине > Львовская
Водила_32
Привіт усім. Думаю що проблема з зовнішніми віконними ущільнювачами не тільки у мене. За чотири роки вони перестали робити як ущільнювач, а почали робити як збірники піску. Може хтось з такою проблемою стиквався то якщо так, як її вирішив. Заздалегідь дякую. sad.gif
Shyma
привіт! десь була тема про "бархотки", мені здається що там і про зовнішні згадується. Їх можна покрити флоком (якщо не помиляюсь)

Добавлено:
особисто у мене воді1ййська шиба вже конкретно поцарапана.
Водила_32
Тема була про внутрішні. Так дійсно внутрішні коли темниш вікна можна покрити флоком або антискрипом. А що стосується зонішніх вони якось викручуються на зовню і починають виконувати роль збирача піску.
Shyma
Цитата(Водила_32 @ 18.4.2011, 9:21) *
Тема була про внутрішні. Так дійсно внутрішні коли темниш вікна можна покрити флоком або антискрипом. А що стосується зонішніх вони якось викручуються на зовню і починають виконувати роль збирача піску.

Є ще варіант. Купуються нові , які не мають такої губи.

У нас на одній калині у львові такі є... Нажаль чувак уже не в клубі )) Продав.

Але мені здається що були це калинівські прсто не такі як із заводу.
Водила_32
Ти правий я також бачив на калині ущільнювачі, вони зовсім не подібні на рідні, а мають двійну губу. Бо рідні лише з однією губою і тому їх розвертає, а що стосується купити нові, так це проблема можеш повірити.
Водила_32
Вже на автобазарі на вул. Зелена є ущільнювачі зовнішні на дві губи, ось тільки при демонтажі старих, кліпси на них одноразові і ніде їх не має. Тому при демонтажі потрібно старатися знімати не пошкодивши старих кліпс, після того як зняв старі ущільвачі обов‘язково потрібно підняти шибку до верху і витерти весь бруд і лише потім поставити нові ущільнювачі. Працюють супер вікно стало міцніше триматися і весь бруд скидує на зовню а не під себе.
Shyma
Який кіоск ?

Яка ціна ?

Брав 2 чи 4 ?
Водила_32
№ кіоска не пам‘ятаю. Коли заходиш на базар перший ряд з правої сторони, йдеш майже до кінця з правої сторони продають акумулятори не доходячи до них також зправа є магазин там є Тарас він продає все оригінальне для ВАЗ у нього є ущільнювачі на дві губи зовнішні на вікна але без кліпс. Зараз у нього брав тільки передні задні він сказав що замовить пізніше. Можеш підійти взяти вони підходять суперово. Коли будеш брати замовляй і на зад, але також замов і кліпси.
mastergid
107 кіоск в Таріка
scorpion_vp
Напроти 95-го. Брав в нього підшипник передньої ступиці. Мужик адекватний, ціни також.
Скільки коштують нові ущільнювачі?
Водила_32
точно № 107 звати Тарас, а що стосується ціни якщо не помиляюся, бо брав спочатку чотири потім повертав, по моєму пару брав за80-85 грн. точно не пам‘ятаю
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
IPB NULL RU