Перевод Google на конце.
Sorry for writing in English. My Russian is not good enough but you may answer in Russian.
ZZZ gave me the tip to post here.
I have a Kalina 1118. It is from the first series with the old 8v engine. I bought it second hand.
I would like to have an aircondition in my Kalina.
I will be in Western Ukraine - including Lviv - later this month. Therefore I contacted many Lada garages in Western Ukraine but I did not get any answer. (I sent emails in Russian and English but there wasn't any reaction.)
Could you help me to find a workshop installing an aircondition into my Kalina, please?
Do you know a person at a Vaz-garage who could help me?
Any help is appreciated.
Thank you very much in advance.
best regards,
Paiper
К сожалению для написания на английском языке. Мой русский язык не достаточно хорош, но вы можете ответить на русском языке.
ZZZ дал мне совет разместить здесь.
У меня Калина 1118. Именно с первой серии со старым двигателем 8V. Я купил его второй рукой.
Я хотел бы иметь в своем кондиционер Kalina.
Я буду в Западной Украине - также в Львове - позже в этом месяце. Поэтому я связался многие гаражи Лада в Западной Украине, но я не получил никакого ответа. (I послал письма в русском и английском языках, но не было никакой реакции.)
Не могли бы вы помочь мне найти семинар установке кондиционера в мою Калина, пожалуйста?
Знаете ли вы лично на Ваз-гараж, которые могли бы мне помочь?
Любая помощь приветствуется.
Большое спасибо заранее.
С уважением,
Paiper