Цитата(Tema @ 29.12.2009, 22:46)

... треуголки ..., ставить надо хитро...
А то як так хитро? Завжди думав що вони ставляться в штатні кріплення або на сам підрамник.

...по производителям тут не густо, у нас вроде Автопродукт
А якщо з Росії везти, які там ще виробники є?

не обижайся, но по-моему варить подрамник самому это полный бред, и я еще не встречал таких кто это сделал... И стоит задуматся стоит ли это делать вообще!!! у многих знакомых довольно не слабенькие ВАЗы, и ни у одного нет подрамника... я думаю что в ралли ты участвовать не будешь и прыгать с трамплинов тоже, так что лучше обойтись треуголками и правельными АММО! и рулится будет очень зачетно.
Не ображаюсь! Критика інколи корисніша, ніж порада.
Як варив задній підсилювач кузова. Мені також говорили, навіщо він тобі. Але тепер 70-80% скрипів в задній частині кузова пропало.

Багато думав і читав, все ж таки хотів би підрамник поставити (принципово хочу зварити сам, нічого складного там не бачу

), ричаги тим більше (але купити готові). В раллі дійсно участі не беру, але інколи люблю трішки побешкетувати по місту або на трасі. Було разок і на грунтовці захистом дорогу рівняв (паралельно з джипом йшов). Тобто хотів сказати, підрамник вроді постійно і не потрібен але бувають випадки в житті...